Jump to content

Ποιές μνήμες για i875P

crueljay

Recommended Posts

Δεν ξέρω ποιές ανεβαίνουν καλά αλλά ξέρω οτι πρώτα ψάξε όσο μπορείς να βρεις συμβατότητα... Κάτι Jetram που έχω δε λένε να παίξουν σε Dual Channel και επίσης κάθε τόσο μου πετάει στο άσχετο error στο POST.

Ψάξτο καλά... Είναι περίεργο mobo...

Αρχική απάντηση από crueljay

To cpu είναι 2600Mhz Hyper Threading και το έχω κάνει overclocking 2800 με 216 fsb φορώντας 2χ256 μνήμες Kingston KVR400 σε dual channel.

Επειδή δεν είσαι και πολύ το overclock κάτι σε bh5 or bh6 θα είναι το καλύτερο σε σένα γιατί με 3,2 θα παίζουν περίπου στα 240-250 τα όπια δεν πρόκριτε να φτάσεις αν δεν το πουσάρεις πολύ

Δες στις αγγελίες δίνω κάτι bh6 (2x512) στα 2-2-2-6 στα 100euro

το οτι δινει 3,2 η μητρικη καλο ειναι αλλα δεν ειναι αναγκη να τα χρησιμοποιησει!

Επειδη μιας και εισαι με τα 2χ256 ...καιρος να δεις τη γλυκα των 2 γιγα..

παρε 2Χ1γιγα uccc και αμα θες παιζεις και στα 250-260 αντε και λιγο παραπανω ..

Ας ειναι καλα ο conroe [σταυροκωπι]μεγαλη η χαρη του[/σταυροκωπι] οι τιμες για απλες ddr ειναι ψιλοχαμηλες ως σκοτωμενες!

100-120€ για τα ακριβα τα ΒΗ (2χ512) και καμμια 150αρα για τα 2χ1γιγα uccc

Τελειως εναλλακτικα αν δεν εισαι του αθληματος (oc) παρε 2χ1 γιγα απλες twinmoss ...και δουλεψε τες και αυτες στα 216....Καινουργιες με 150-160€!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.