Jump to content

τα φωτα σας για RMA HD απο Eshop

george1551

Recommended Posts

Θα ξεκινησω οχι με καταρες για το συγκεκριμενο καταστημα αλλα εχω την εντυπωση οτι παραβλεπουν την ουσια προς οφελος τους .

Λοιπον ας μου πει καποιος αν ενας σκληρος (παραλελ ατα) δησκος βγενει εκτος εγγυησης γιατι εχει σπασει το πλαστικο του κονεκτορα και μηλαμε οτι ενα μικρο κοματακι εσπασε βγαζοντας την καλωδιοταινια ενω ο σκληρος ειναι εντελος νεκρος και σε καμια περιπτωση δεν εχει πεσει και δεν εχει ιχνη πεσιματος και ζηταω τα φωτα σας γιατι καποιος νομιζει οτι ειναι ποιο εξυπνος απο εμας (τα σαΐνια του εσοπ) ασε που οταν τους ζητησα γραπτος οτι δεν τον καλυπτουν με παρεπεμψε στην wd και καλα και οτι δεν εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα αλλα υπαρχει υποκαταστημα της στην Ελλαδα, ομως του το ειπα οτι θα στηλω mail στην wd οτι δεν θελουν να μου τον καλυψουν, για πειτε μου να το τραβηξω ή δεν θα βγαλω ακρη.

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και δεν φταίνε αυτοί, το Policy της μαμάς εταιρείας είναι έτσι και ούτε αυτοί θα το δεχτούν με σπασμένο πλαστικό..

Σε καταλαβαίνω γιατί έχασα μια μητρική η οποία είχε καμμένο bios και είχε σπάσει το πλαστικό στον κονέκτορα του δίσκου.

Αρχική απάντηση από DJD

Σε καταλαβαίνω γιατί έχασα μια μητρική η οποία είχε καμμένο bios και είχε σπάσει το πλαστικό στον κονέκτορα του δίσκου.

οφ τόπικ λίγο αλλά σημαντικό, ποιά εταιρία?

Δυστυχώς φίλε μου έτυχες σε κακή περίπτωση, τόσο από άποψη eshop όσο και από άποψη wd....

Ειναι βλακεια αυτο γιατι δεν εχει να κανει με την ουσια αλλα με την βλακεια τους και τους ανουσιους κανονες αλλα καλο ειναι να μαθαινουμε και να μην ξαναπερνουμε βλακειες τυπου WD ...... αλλα εγω το mail θα το στειλω καλου κακου ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κερδισω, η Ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Θα σας κρατησω ενημερους ,αν εχει ξανατυχει κατι παρομοιο σε καποιον ας μας πει τι εχει κανει αυτος.

Δεν έχει σχέση με την εταιρεία, ούτε με το κατάστημα από το οποίο το πήρες, ούτε με το ποια αντιπροσωπεία τα έχει στην Ελλάδα. Οι εταιρείες το θεωρούν εξωτερική φθορά που σημαίνει εσένα μπορεί να σου έπεσε από τον 4ο και να έσπασε μόνο το πλαστικό αλλά μέσα να έγινε σμπαράλια. Το ξέρω ότι είναι χαζομάρα αλλά έτσι είναι δυστυχώς.

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 19:04]

οφ τόπικ λίγο αλλά σημαντικό, ποιά εταιρία?

Δυστυχώς φίλε μου έτυχες σε κακή περίπτωση, τόσο από άποψη eshop όσο και από άποψη wd....

Αυτό ισχύει και σε άλλες κατασκευάστριες εταιρίες (Maxtor, Seagate, Samsung κτλ) δεν είναι θέμα καταστήματος

αν το ηξερα θα ειχα κανει κατι αλλο και δεν θα ειχα κανενα προβλημα αλλα τι να πεις παντος οπου ξαναβρω δισκο θα τον στελνω για rma χωρις ενδιασμους και δεν τους λοιπαμε οχι οπως τωρα που εχω δικιο και το χανω απο βλακειες. Κριμα τα 65 ευρω που εκανε περισυ το δισκακι :rip: :rip: :rip: :rip:

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από george1551 [09-08-2006 00:01]

μου εβαλες ιδεες χμμμ :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: να εισαι καλα Voudas

Μερικοί δίσκοι όπως Quantum και Maxtor πάνω στο μάυρο πλαστικό έχουν αυτοκόλητο με το serial.... :nuke:

Δυστηχώς την έχω πατήσει και εγώ με σπασμένο πλαστικό, γιαυτό και πλέον προσέχω πολύ όταν βάζω/βγάζω βύσματα:nerd:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.