magicman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 Εχω το συγκεκριμενο πακετο εδω και ενα μηνα. και με παιρνουν τηλ. και μου λενε οτι δικαιουμαι 4 ωρες τηλ. το μηνα δωρεαν. Ξερετε τη παιζει? Βασικα μου κινησε την περιεργεια γιατι πηραν 2 φορες... και λεω μηπως εχει τιποτα δεσμευση. Την κοπελα την ρωτησα και λεει δεν εχει τιποτα... αλλα μου φαινεται περιεργο. Οποιος το εχει κανεις ας πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Αύγουστος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 και εχω εχω σκοπο να το παρς το πακετο (επειδη ειναι μικρης διαρκειας η δεσμευση) και επιπλεον δινει 4 ωρες ομιλια ..και αν δε κανω λαθος για 6 μηνες παροτι το jetpack 384 δινει 2+1 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 μα και εγω για αυτο το πηρα. 3 μηνες και μετα θα δω τι θα κανω. αλλα θελω να μαθω αυτο για το χρονο ομιλιας,μηπως εχει καμια δεσμευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.