Jump to content

Ερωτηση με Speefan

Dj_Seps

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος απο ποια συσκευη του υπολογιστη μου ειναι η θερμοκρασια στο core?To συστημα ειναι της υπογραφης μου.Ευχαριστω προκαταβολικα

post-1530-1416072724,6454_thumb.jpg

Βάλε αλλό πρόγραμμα και τσεκαρε τις θερμοκρασιες και θα καταλάβεις τι ειναι τι...

Αλλιώς τρέξε κανα 2Μ Pi ή prime και δες τι θα ανέβει πιο πολύ και αυτό θα είναι η CPU.

Κατσε γιατι τωρα μπερδευτηκα δηλαδη εχω 3 διαφορετικες θερμοκρασιες για τον επεξεργαστη?1.Το temp 1 (που ειναι για cpu) λεει 30 , 2.Το coolpanel 2 της aerocoll o ο αισθητηρας του λεει 33 και 3. αυτο το core λεει 42!Ποιο να πιστεψω?

το 127 ειναι κατι σχετικο με των ηχο αλλα το λειι λαθος το ιδιο και σε μενα αλλα εγω εχω 44. Οταν βγαλω 2 φανακια πεφτει στους 20. Και το temp2 ειναι του επεξεργαστη και το 1 ειναι το συστημα:flower: :flower: :flower:

Αρχική απάντηση από o polonosΚαι το temp2 ειναι του επεξεργαστη και το 1 ειναι το συστημα:flower: :flower: :flower:

Αυτό ακριβώς.

Το temp 1 ειναι του επεξεργαστη και το temp 2 ειναι του συστηματος και οριστε οι αποδειξεις.

post-1530-1416072730,4916_thumb.jpg

Το καθε ενα προγραμμα δειχνει με μηκρη διαφορα απο το αλλο περιπου 2-5 βαθμους οσον αφορα το temp 2 ειμαι σηγουρος οτι ειναι του επεξεργαστη. Τωρα για το temp 1 μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω. τρεξε κανενα Pi και αυτο που θα ανεβει πολυ ειναι του επεξεργαστη. Εγω οταν τρεχω το Pi ανεβαινει το temp 2 αρα ειναι αδυνατον να ζεστενεται τοσο πολυ το συστημα με το Pi:D :D :D

Τελικα βρηκα τι ειναι το core !Ειναι η θερμοκρασια της καρτας γραφικων μου.Σημερα εβαλα τον αισθητηρα απο το cooplanel 2 και οι θερμοκρασιες συμπιπτουν.Και το coolpanel 47 βαθμους μου δειχνει!Δεν καταλαβενω τωρα πως το speedfan την ονομαζει core αντι για temp ... ?Και αυτην την θερμοκρασια την θεωρειτε "καλη"γι'αυτην την καρτα γραφικων?

ειναι καλη εγω στην δικια μου geforce 6600 gt εχω 45-49 βαθμους. Δεν μας ειπες τελικα το temp 1 ειναι του επεξεργαστη???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΟΚ τοτε ευχαριστω για τις απαντησεις σας οσο για τις θερμοκρασιες ναι το temp 1 ειναι του επεξεργαστη και το temp 2 ειναι του nforce4!Φενεται αλλωστε και στις πιο πανω φωτογραφιες(speedfan & nvidia monitor)!

:) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.