Mainframe Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 Παιδία χαίρετε. Πρόσφατα αγόρασα την LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert μητρική. ( H παλιά μου η asrock έχασε το audio controller μετά από μια μικρή πτώση της τάσης..). Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι πώς τις παλιές μου τις μνήμες, που είναι Kingston 400αρες, τις βλέπει τώρα ως 333άρες και όχι από λάθος αλλά εξαιτίας των παρακάτω ---- όπως αυτό αναφέρεται στο manual.<The integrated memory controller in AMD's 64-bit Socket 939series CPU will directly catch data transmission from DDR RAMwithout passing through the Northbridge. Therefore when using 4identical double side DIMMs or using 2 DIMMs in non-dual channels,the memory speed will reduce to DDR333.>Με λίγα λόγια μας λέει πως εάν οι μνήμες είναι διπλής όψης και χρησιμοποιείς και τα 4 dimms θα πάς στα 333. Οκ.Δεν υπάρχει θέμα, θα πάρω αυτές τις μνήμες και θα τις βάλω στο κατεβαστήρι που φτιάχνω αυτό τον καιρό. Εδώ θέλω τώρα την βοήθεια σας.... Τι μνήμες να πάρω που να είναι μονής όψεως, να σηκώνουν καλό overclocking και φυσικά να είναι συμβατές με τις DFI μητρικές?....Ευχαριστώ
FrOsT Αύγουστος 8, 2006 #2 Αύγουστος 8, 2006 Οι dfi δεν τα παν καλά με τις kingstone, τουλάχιστον αυτό ίσχυε με τις ultra-d sli-d-dr
magicman Αύγουστος 8, 2006 #3 Αύγουστος 8, 2006 ναι υπαρχει ασυμβατοτητα με τις kingston. αν θες καινουριες δες utt μεταχειρισμενα ή τιποτα ocz.
bizimis1416003167 Αύγουστος 8, 2006 #4 Αύγουστος 8, 2006 UTT κι απο εμένα ...... Φαίνεται να τα λατρεύει η expert μου .....
Skinny13 Αύγουστος 8, 2006 #5 Αύγουστος 8, 2006 utt οχι τοσο ...bh5 ομως σιγουραμε kingstone θα τρως μπλε οθονες στα καλα καθουμενα παντως
agganis1416003242 Αύγουστος 9, 2006 #6 Αύγουστος 9, 2006 Με kingstone ειχα και εγω προβληματα. Εβαλα OCZ και ειμαι ενταξει τωρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.