Jump to content

LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert - memory advise

Mainframe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδία χαίρετε. Πρόσφατα αγόρασα την LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert μητρική. ( H παλιά μου η asrock έχασε το audio controller μετά από μια μικρή πτώση της τάσης..). Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι πώς τις παλιές μου τις μνήμες, που είναι Kingston 400αρες, τις βλέπει τώρα ως 333άρες και όχι από λάθος αλλά εξαιτίας των παρακάτω ---- όπως αυτό αναφέρεται στο manual.

<The integrated memory controller in AMD's 64-bit Socket 939

series CPU will directly catch data transmission from DDR RAM

without passing through the Northbridge. Therefore when using 4

identical double side DIMMs or using 2 DIMMs in non-dual channels,the memory speed will reduce to DDR333.>

Με λίγα λόγια μας λέει πως εάν οι μνήμες είναι διπλής όψης και χρησιμοποιείς και τα 4 dimms θα πάς στα 333. Οκ.Δεν υπάρχει θέμα, θα πάρω αυτές τις μνήμες και θα τις βάλω στο κατεβαστήρι που φτιάχνω αυτό τον καιρό. Εδώ θέλω τώρα την βοήθεια σας.... Τι μνήμες να πάρω που να είναι μονής όψεως, να σηκώνουν καλό overclocking και φυσικά να είναι συμβατές με τις DFI μητρικές?....

Ευχαριστώ

Οι dfi δεν τα παν καλά με τις kingstone, τουλάχιστον αυτό ίσχυε με τις ultra-d sli-d-dr

ναι υπαρχει ασυμβατοτητα με τις kingston. αν θες καινουριες δες utt μεταχειρισμενα ή τιποτα ocz.

utt οχι τοσο ...bh5 ομως σιγουρα

με kingstone θα τρως μπλε οθονες στα καλα καθουμενα παντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.