ennia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 Χρειαζομαι μια λύση οπωσδηποτε. Κάποιος μου κάνει πλακα με το κινητό μου και μου κάνει αναπάντητη καθε μισή ώρα επί ένα μήνα σχεδόν με απόκρυψη. Πως μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή έτσι ώστε να δω τον αριθμό του? Ειμαι πολυ περίεργος να δω ποιός είναι? Πήγα και στη ΤΙΜ και μου είπαν να αλλάξω αριθμό αλλα αυτο δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Τι θα καταφέρεις αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή όπως λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Έχω ακουσει πως με ένα κατάλληλο προγραμματακι (αλλά δεν ξέρω πιο είναι) μπορείς να δεις τον αριθμό αυτού που σε καλεί με απόκρυψη. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Ρίξε μιά ματιά στο http://mobile.box.sk Μπορεί να βρεις κάτι για τι κινητό σου. Φυσικά ότι βρεις πρέπει να είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι για παρόμοιο και επίσης αν πάθει κάτι το κινητό σου, κανείς δε φέρει ευθύνη Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις κανά παλιό που θα βρεις crack, να το κάνεις εκεί και να περιμένεις να σε πάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis! Αύγουστος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Ρώτα αν γίνετε να κάνεις φραγή κλήσεων όταν είναι με απόκρυψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 8, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Το θέμα είναι ότι θελω να μάθω ποιός είναι. Γιατί αυτό το πράγμα είναι παράλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 8, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Ρίξε μιά ματιά στο http://mobile.box.sk Μπορεί να βρεις κάτι για τι κινητό σου. Φυσικά ότι βρεις πρέπει να είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι για παρόμοιο και επίσης αν πάθει κάτι το κινητό σου, κανείς δε φέρει ευθύνη Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις κανά παλιό που θα βρεις crack, να το κάνεις εκεί και να περιμένεις να σε πάρει. Κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis! Αύγουστος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Προσπάθησε να απαντήσεις όταν σε καλεί και φώναξε δυνατά Μ@λ*κ&! Κάνε αυτό που σου λέω με την φραγή κλήσεων (αν γίνεται) να ηρεμήσει το κεφάλι σου και μέσα σε μια μέρα θα σου έχει φύγει η κάψα να μάθεις ποιος/α είναι. Εκτός αν πάει και αγοράσει έναν αριθμό μόνο για να σου κάνει αναπάντητες Αλλά μετά κάνε φραγή στον συγκεκριμένο αριθμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 8, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 καλά, δε σε ξαναπαίρνω... λοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.