mech5107 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2006 Λέω να πάρω μια Logitech driving Force Pro αλλά αυτές που βρήκα είναι για PS2 ενώ εγώ την θέλω στο Pc . Απ' ότι κατάλαβα και (βρίκα στο internet) παίζει και σε PC μιάς και είναι USB, με τους Drivers της Logitech για όλα τα τιμονάκια της (4.60). Επειδή όλο και κάποιοι από εδώ μέσα θα την έχουν, μπορει να μου πει κάποιος αν παίζει καλα στο PC? Δηλαδή δουλεύουν όλα τα χαρακτηριστικά όπως 900 μοίρες, δόνιση, όλα τα κουμπιά και γενικά παίζει το ίδιο καλά όπως με το PS2?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Δε βγαίνει για PC μονό για PS2Αλλά παίζει κανονικότατα με τους drivers των τιμονιών της Logitech το έχω Έχει αναφερθεί από κάποιους σε αυτό το forum ένα search δε βλάπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Eχω κάνει αναζήτηση πριν ανοιξώ το θέμα..... Δέν βρήκα κάτι που να με καλύπτει...(2 θεματα όλα και όλα...εκ'των οποίων το ένα δικό μου που ρώταγα αν υπαρχει για PC και μου είπαν οτι υπάρχει..). Ο μόνος που είπε περι συμβατότητας στο Pc είναι ο planetman, αλλά δεν αναφέρει αν δουλευουν όλα τα χαρακτηριστικά στο PC. Λοίπον μιάς και την έχεις δεν μου λες εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Ok τελικά δεν είναι και τόσα πολλά τα πόστα... έμπλεξα και απαντήσεις από αλλα forums... Λειτουργούν όλα τα κουμπιά κανονικόταταΚαι η ανάδραση Λειτουργεί όλη η τιμονιέρα κανονικότατα... όπως λέω και στο προηγούμενο μου πόστΌταν τη συνδέσεις στο PC θα δεις ότι θα κλειδώσει στις 180μοιρες... μη τρομάξεις.. μόλις στήσεις τον driver 4,60 (και κάθε νεότερος πρέπει να κάνει) και ρύθμισες από αυτόν τις επιθυμητές περισσότερες μοίρες θα ξεκλειδώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 OK φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ. Θα την τσιμπίσω αμεσα. Και κατι ακόμα! Κλειδωνει σε ότι μοιρες θέλω ή έχει σιγκεκριμένες θέσεις όπως 200 και 900? Οχι οτι με πολυνοιάζει αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 200 και 900 είναι τα στοπ από εκεί και πέρα σε ότι μοίρες το ορίσεις κλειδώνει από τo μοτέρ της ανάδρασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 9, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Μάλιστα. Ευχαριστώ φιλε για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.