Jump to content

Ποντίκι για laptop

flameboy

Recommended Posts

Επειδή το touch pad δεν είναι ότι πιο εύχρηστο, σκέφτομαι να αγοράσω ένα ποντίκι για το laptop μου.

Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα είμαι ανάμεσα στο V400 της Logitech και το 6000notebook της Microsoft.

Τα έχει δοκιμάσει κάποιος;

Εδώ και έναν χρόνο είμαι κάτοχος του παρακάτω logitec. Είναι σκυλί, έχει περάσει τα πάνδεινα, λόγω πετάματος στην τσάντα, στην κωλότσεπη, όπου ναναι και δεν είχε πρόβλημα. Ο μεταλλικός σκελετός είναι όλα τα λεφτά μαζί με τον αναδιπλούμενο μηχανισμό ο οποίος μικραίνει κατά πολύ το μέγεθος του ποντικού και προστατεύει τα κουμπιά αφού απενεργοποιούνται. Στα + και η εμβέλεια του δέκτη που είναι πάνω από 4-5 μέτρα.

Υποθέτω ότι αν είναι η φιλοσοφία η ίδια τότε με τα 1000 logitec. Σε παρόμοιο Microsoft που είχα δει ήταν πολύ πιο χοντροκομμένο και δεν ταίριαζε με το στυλ του vaio που έχω.

post-851-1416072722,8346_thumb.jpg

http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/56351/art/logitech/v500-cordless-notebook-mo.html

To συγκεκριμένο που σου δείχνω εχει μαλλον αντικατασταθεί απο αυτό που προτείνεις. Κρίμα γιατι μου άρεσε το αλλα touchpad scroll weel

post-851-1416072723,073_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.