Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2006 Μιας και ο firefox ήταν πολύ επιρρεπής σε ιούς, αναρωτιέμαι τι κάνει το nod32 .., έβαλα ξανά τον opera.Αλλά μου φαίνεται κάπως χαζό να μην έχει μνημονικό στην εισαγωγή πεδίων δεδομένων, όπως το username password κτλπ.Μήπως ενεργοποιείται από κάποιο κρυφό menu? Στο wand έχω τσεκάρει την επιλογή να "θυμάται" passwords αλλά δεν έκανε τίποτα.Ευχαριστώ.
FrOsT Αύγουστος 7, 2006 #2 Αύγουστος 7, 2006 Περίεργο σε εμένα λειτουργεί κανονικά το wand!Μήπως απλά δεν κάνει auto την εισαγωγή των username και pass αλλά θέλει να πατήσεις το κουμπί του wand?
FrOsT Αύγουστος 7, 2006 #3 Αύγουστος 7, 2006 Αν απενεργοποιήσεις το wand (tools->prefer->wand) δεν χρειάζεται να το πατάς κάνει μόνο του. Αυτό που δεν βρήκα (με το wand: on) είναι γιατί σε μερικά site χρειάζεται να το πατάς και σε μερικά όχι, καθώς σύμφωνα με την Opera αν είναι ενεργοποιημένο πρέπει πάντα να το πατάς.
Τζώρτζης Αύγουστος 7, 2006 Author #4 Αύγουστος 7, 2006 lol αλλά μόλις είδα που είναι το wand button..το δοκιμάζω και όντως σε μερικά δε λειτουργεί....
Snips Σεπτέμβριος 7, 2006 #5 Σεπτέμβριος 7, 2006 Τα mouse gestures έχουν κανένα μυστικό;ΤΟ right click δεν μου λειτουργεί!!!!Απλά βγάζει το menu....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.