Jump to content

Ερωτηση σχετικα με μνημες RAM (αγορα)

gregorisvas

Recommended Posts

Καλησπερα..Εχω το κιτ της υπογραφης μου αλλα πλεον οπως φανταζεστε το 1GB δεν ειναι αρκετο :( Οποτε σκεφτομαι να αγορασω αλλο ενα κιτ του 1GB.Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Καλυτερο θα ηταν να παρω ιδιες μνημες με της υπογραφης μου ή ενα κιτ πχ της Corsair?Θα κερδισω κατι παραπανω με τις ιδιες μνημες?Αν παρω κιτ αλλης εταιριας θα λειτουργουν οι OCZ σε dual channel και οι αλλες επεισης σε dual channel ή bye bye το διπλο καναλι? :tomato:

Α ρε νυκτοβιε! :toomuchne

Καλητερα να παρεις ιδιες για να παιζουν το ιδιο τα timing τους!

εξαλου αν παρεις φτινιαρικες θα σου περιοριζουν αυτες που εχεις τωρα ενο ανα παρεις καλυτερες θα σε κοβουν(timings,mhz!) αυτες που εχεις τωρα!:upside:

:D

Βασικα κι αυτες δεν ειναι τιποτα ακριβες (οι δικες μου)..127 .Πιο κατω ποσο να πας :p Στις αλλες ραμ εκτος ιδιας συχνοτητας θα δουλευα στα ιδια timings.Αλλα το θεμα ειναι μην γινεται καμια μλκια...Σκεφτηκα και κατι ακομα αλλα και παλι θα ειμαι στο 1GB για αρχη..

Να δωσω αυτες που εχω και να παρω ενα stick 1GB OCZ Titanium Alpha PC8000.230 μεν το ενα στικακι αλλα αν θυμαμαι καλα αυτες ανεβαινουν καλα..(Εκτος και αν παρω τπτ Crucial.. :hmm: )

Να ρωτησω..Πηρα τις μνημες τις υπογραφης μου με τα τσιπακια που βλεπετε :p Μεχρι ποσα volt να τους δωσω?Μεχρι ποσα ειναι ασφαλες? (τωρα ειμαι στα 2,25v και δουλευω στα 800mhz με 4-3-3-4..Αυριο θα δουλευω με 4-3-3-1 αλλα τωρα βαριεμαι να το ξαναναψω :p ).

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Να ρωτησω..Οι ballistix pc2-5300 667mhz λενε τιποτα?Ερχονται 124 μαζι με μεταφορικα.Μεχρι ποσο πανε και με τι timings?

Προς το παρόν παίζω με τα timing τους

Τις έχω δώσει μέχρι 2.3 ρεύμα (λόγω καλοκαιριού και σταδιακού burn in) και πηγαίνουν error free 774 σε 3-3-3-12

Ακόμα δεν τις έχω μελετήσει αρκετά , πάντως παίξανε χωρίς error και στα 1002Mhz , αλλά με 5-5-5-15 , χαμηλότερα δεν δοκίμασα ακόμη

Τωρα παει :p Πηρα :p Πανε τα ευρα :( Παντως βλεπω οτι οι D9GMH ειναι καλυτερες σε σχεση με τις D9GKX (βλεπε Corsair 6400C3 που πανε τον ποπο τους).Οι GKX (αν και δεν τις εχω δοκιμασει πολυ) δεν φαινεται να πηγαινουν τοσο πολυ :S Να ρωτησω..Υπαρχει προγραμμα που να ανεβαζει μονο του σταδιακα τις μνημες σε συγκεκριμενα timings και να κανει error checking?Κανει κατι τετοιο το MemTest?

(Δειτε και το παραπανω ερωτημα :p 2 ποστ πιο πανω :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.