gregorisvas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 Καλησπερα..Εχω το κιτ της υπογραφης μου αλλα πλεον οπως φανταζεστε το 1GB δεν ειναι αρκετο Οποτε σκεφτομαι να αγορασω αλλο ενα κιτ του 1GB.Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Καλυτερο θα ηταν να παρω ιδιες μνημες με της υπογραφης μου ή ενα κιτ πχ της Corsair?Θα κερδισω κατι παραπανω με τις ιδιες μνημες?Αν παρω κιτ αλλης εταιριας θα λειτουργουν οι OCZ σε dual channel και οι αλλες επεισης σε dual channel ή bye bye το διπλο καναλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Αύγουστος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Α ρε νυκτοβιε! :toomuchne Καλητερα να παρεις ιδιες για να παιζουν το ιδιο τα timing τους! εξαλου αν παρεις φτινιαρικες θα σου περιοριζουν αυτες που εχεις τωρα ενο ανα παρεις καλυτερες θα σε κοβουν(timings,mhz!) αυτες που εχεις τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Βασικα κι αυτες δεν ειναι τιποτα ακριβες (οι δικες μου)..127 .Πιο κατω ποσο να πας Στις αλλες ραμ εκτος ιδιας συχνοτητας θα δουλευα στα ιδια timings.Αλλα το θεμα ειναι μην γινεται καμια μλκια...Σκεφτηκα και κατι ακομα αλλα και παλι θα ειμαι στο 1GB για αρχη.. Να δωσω αυτες που εχω και να παρω ενα stick 1GB OCZ Titanium Alpha PC8000.230 μεν το ενα στικακι αλλα αν θυμαμαι καλα αυτες ανεβαινουν καλα..(Εκτος και αν παρω τπτ Crucial.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Αύγουστος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Ααααααα! πες οτι θες να παρεις OCZ Titanium Alpha PC8000 για να παιξεις μπαλα! Mην τα ρηχνουμε στο 1g! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Να ρωτησω..Οι ballistix pc2-5300 667mhz λενε τιποτα?Ερχονται 124 μαζι με μεταφορικα.Μεχρι ποσο πανε και με τι timings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Να ρωτησω..Πηρα τις μνημες τις υπογραφης μου με τα τσιπακια που βλεπετε Μεχρι ποσα volt να τους δωσω?Μεχρι ποσα ειναι ασφαλες? (τωρα ειμαι στα 2,25v και δουλευω στα 800mhz με 4-3-3-4..Αυριο θα δουλευω με 4-3-3-1 αλλα τωρα βαριεμαι να το ξαναναψω ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Να ρωτησω..Οι ballistix pc2-5300 667mhz λενε τιποτα?Ερχονται 124 μαζι με μεταφορικα.Μεχρι ποσο πανε και με τι timings? Προς το παρόν παίζω με τα timing τουςΤις έχω δώσει μέχρι 2.3 ρεύμα (λόγω καλοκαιριού και σταδιακού burn in) και πηγαίνουν error free 774 σε 3-3-3-12Ακόμα δεν τις έχω μελετήσει αρκετά , πάντως παίξανε χωρίς error και στα 1002Mhz , αλλά με 5-5-5-15 , χαμηλότερα δεν δοκίμασα ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 17, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Τωρα παει Πηρα Πανε τα ευρα Παντως βλεπω οτι οι D9GMH ειναι καλυτερες σε σχεση με τις D9GKX (βλεπε Corsair 6400C3 που πανε τον ποπο τους).Οι GKX (αν και δεν τις εχω δοκιμασει πολυ) δεν φαινεται να πηγαινουν τοσο πολυ :S Να ρωτησω..Υπαρχει προγραμμα που να ανεβαζει μονο του σταδιακα τις μνημες σε συγκεκριμενα timings και να κανει error checking?Κανει κατι τετοιο το MemTest? (Δειτε και το παραπανω ερωτημα 2 ποστ πιο πανω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.