Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 ποιόν απο τους 3 να προτιμήσω? 1:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.3055132:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.3055503:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.302707ευχαριστώ προκαταβολικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Καταρχήν μην πάρεις από το eshop για την ψυχική σου υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 καλα ναι δέν έχω σχηματίσει κ την καλύτερη γνώμη αλλα όλο και κάπου αλλου θα τους βρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Αύγουστος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 όχι τον maxtor απο τους άλλους δύο πάρε όποιον θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 κανέναν πάρε έναν wd να δείς την υγειά σου σκυλιά μαύρα σου λέω γαβ γαβ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 hitachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable hitachi Αλλη μια ψηφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 01:17] hitachi Όχι από μένα κάνουν θόρυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Πάρε την καινούρια σειρά της Seagate 7200.10 με την τεχνολογία κάθετης εγγραφής. Απίστευτες επιδόσεις + 5 χρόνια εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorbas23 Αύγουστος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 μαχτορ και εσοπ ειναι συνδιασμος μουρλια!!!!!! πηρα πριν απο 1 χρονο περιπου ενα μαχτορ 200αρι σατα απο εσοπ και πριν απο ενα μηνα αρχισε να μου κανει εναν δυνατο μπασσο θορυβο που ακουγοταν ανετα απο διπλα δωματια με κλειστες τις πορτες κιολας. του εκανα φορματ και τον πηγα 20/7 στο εσοπ. Εχω παρει 5 τηλεφωνα να μαθω τι εχει ο σκληρος αλλα μου λενε ακομα τον τσεκαρουν και οτι αυτοι δεν ακουνε κανεναν θορυβο!!!!!!!!Δεν κσανααγοραζω απο αυτους τους γυφτους ουτε μαρκαδορακι για CD.Οσο για το τι σκληρο να παρεις, κοιτα κατι σε WD, Seagate h Samsung. Με ολες τις αλλες μαρκες ειχα προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 7, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 θα κοιτά3ω να δώ τι παίζει και στο πλαίσιο με πάνω κάτω το ίδιο κόστος...4: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=270330&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Wd παρε απο Πλαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan Wd παρε απο Πλαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΒΑ84 Αύγουστος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Σε καμία περίπτωση μην πάρεις ειδικά σκληρό δίσκο από το eshop. Για τα άλλα οκ! Καλύτερα πάρε έναν seagate ή έναν WD απο το πλαίσιο κι ας έχουν λίγο ακριβότερα. Η διαφορά μεταξύ WD και seagate είναι οτι στην τιμή π.χ του WD 160 GB παίρνεις seagate 120 GB. Επίσης seagate- 5 χρόνια εγγύηση , WD- 3 χρόνια εγγύηση. Πάντως γενικότερα είναι καλοί και οι δύο με ελάχιστη διαφορά υπερ του seagate. Τέλος σε θέματα εγγύησης το πλαίσιο είναι μακράν καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 8, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 S e a g a t e (ούτε ποσοστά να έπαιρνα ρε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 8, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 15:10] S e a g a t e (ούτε ποσοστά να έπαιρνα ρε) εγω πηρα πριν λιγο καιρο τον seagate 320 gb & ncq & 16 mb και παει σφαιρα. + αθορυβος. ο wd μου κανει σαν τρενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 8, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Πάρε την καινούρια σειρά της Seagate 7200.10 με την τεχνολογία κάθετης εγγραφής. Απίστευτες επιδόσεις + 5 χρόνια εγγύηση. ακριβως. τα ειπε ολα το παιδι :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasim Αύγουστος 8, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Από τους δύο(Maxtor και Hitachi, τον Samsung δεν τον αναφέρει) σύμφωνα με μετρήσεις που διάβασα σε γνωστό μηνιαίο περιοδικό υπολόγιστών,που ασχολείται κατα κόρον με μετρήσεις στα πάντα, προτείνουν τον Maxtor ως καλύτερη αγορά γιατί παρουσιάζει πιο γρήγορες ταχύτητες σε χρόνους ανάγνωσης, εγγραφής και αναζήτησης δεδομένων.Βέβαια με τα περιοδικά δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά γιατί μπαίνουν στη μέση και συμφέροντα μεταξύ των εταιρειών.Εγώ προσωπικά έχω έναν 250άρη Maxtor και δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά θα σου πρότεινα και γω με τη σειρά μου εναν Seagate.Για Western Digital αν δεν είναι Raptor( 74Gb ή 150Gb) όλα τ άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες!Α και για να μη ξεχνιόμαστε η Seagate πρόσφατα εξαγόρασε την Maxtor που το λιγότερο σημαίνει ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 9, 2006 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Πάρε την καινούρια σειρά της Seagate 7200.10 με την τεχνολογία κάθετης εγγραφής. Απίστευτες επιδόσεις + 5 χρόνια εγγύηση. ακριβως. τα ειπε ολα το παιδι :> Για να το πω πιο απλά: Πήρα τον Seagate 320GB 7200.10 για τον αδερφό μου και έχει τις ίδιες επιδόσεις που έχω εγώ με RAID 0 2x80 GB 7200.7 ...Μου έτρεχαν τα σάλια, αλλά μόλις αναβάθμισα CPU και πού να βρω 200 για να πάρω δύο από δαύτους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Αύγουστος 9, 2006 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Για να το πω πιο απλά: Πήρα τον Seagate 320GB 7200.10 για τον αδερφό μου και έχει τις ίδιες επιδόσεις που έχω εγώ με RAID 0 2x80 GB 7200.7 ...Μου έτρεχαν τα σάλια, αλλά μόλις αναβάθμισα CPU και πού να βρω 200 για να πάρω δύο από δαύτους.... Έχω ακριβώς την ίδια σύνθεση απο δίσκους στο pc μου αλλά δεν μπορώ να πώ ότι ο 320 seagate είναι πιο γρήγορος απο το raid! Σε τι ελεγκτή είναι στημένο το raid?Πάντως οι seagate μαμανε!!! Έχω 6 δίσκους και είναι όλοι seagate. Απο την 700.7 σειρά μέχρι και την τελέυταία 700.10. Είναι άψογοι δίσκοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.