kritikos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 Help + ό,τι άλλο χρειάζεται προσοχή στη διαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούνιος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 τωρα που ειδα και εγω αυτο θεμα..... μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεγαλωσω τους υποτιτλους με vobsub και να τους παιζω με το vlc. τους μεγαλωσα με το vobsub αλλα το vlc τους παιζει οπως πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 τωρα που ειδα και εγω αυτο θεμα..... μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεγαλωσω τους υποτιτλους με vobsub και να τους παιζω με το vlc. τους μεγαλωσα με το vobsub αλλα το vlc τους παιζει οπως πριν.Preferences -> Video -> Subtitles -> Text renderer -> Relative font size -> Large. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούνιος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Preferences -> Video -> Subtitles -> Text renderer -> Relative font size -> Large.Ευχαριστω....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Help + ό,τι άλλο χρειάζεται προσοχή στη διαδικασία Δεν χρειαζεται να τους ενσωματωσεις με το vobsub απλα τους βρισκεις και ανοιγωντας το vlc->file->openfile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.