thrasher Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 (Απευθηνομαι κυριως σε νεους !!!) Παιδια οσοι εχετε παει μυκονο και εχετε μυνει σε κανα φτηνο δωματιο-πανσιον(απλο μονο κρεβατια να εχει,που λεει ο λογος,δν εχω προβλημα,αλλα μην ειναι και κανα υπογειο) αν μπορειτε στηλτε μου ενα ΠΜ με τηλεφωνα. ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΜ ΜΗΝ ΔΙΑΦΙΜΙΖΟΥΜΕ! Thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Καλά τι thrasher είσαι αν θές να πας Μύκονο; ’ντε πάνε σε καμιά Ίο :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Αύγουστος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Io και camping lolΕχει και στη Μυκονο camping,για δωματια σχεδον αδυνατο τετοια εποχη τελευταια στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Αύγουστος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Δεν ψαχνω για μενα ωρε!Για τον bro μου τον clubakia ψαχνω!Τεσπα,βρηκα 5 δωματιπα απο το net αλλα τζιφος δν υπαρχει ουτε κοτετσι αδειο!Ας ελπισουμε(για το δικο μου καλο)να βρεθει κατι!O.T. το nick ειναι παλιο και ειναι και μαπα!(εχω βρει αλλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.