Barracuda Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 οσοι πιστοί προσέλθετε να δώσετε τα φώτα σας. Θα ήθελα να αγοράσω μία ψηφιακή μηχανή η οποία να μπορεί να φωτογραφίσει πολύ κοντινα πλάνα με μεγάλη λεπτομέρεια , για παράδειγμα τα χαρακτηριστικά στο πάνω μέρος ενός επεξεργαστή stepping και τα λοιπά , ή μια ωραία λεπτομέρεια για ένα mod σε μία μητρική πλακέτα. όσες και αν έχω χροισιμοποιήσει απο φιλους δεν μπορεσα με τιποτα να βγάλω τοσο κοντινες φωτογραφίες με την απαιτούμενη καθαρότητα και ας τις ρυθμιζα γι αυτο "macro" και τα σχετικά. δεν με ενδιαφέρουν τα megapixels . με ενδιαφέρει μόνο αυτό. Ξερετε καμία best value for money που να το κάνει αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Κάποιο μοντέλο συγκεκριμένα δε μπορώ να σου πω αλλά οποιαδήποτε μηχανή έχει macro mode κάτω από 3cm και έναν καθαρό αισθητήρα 4mp+ πρέπει να μπορεί να σε καλύψει άνετα. Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείς να γυρίσεις μαγαζιά τύπου «πλαίσιο» που έχουν μηχανές για δοκιμή και να βρεις κάποια που να σου κάνει. Μη ξεχνάς και τον παράγοντα φωτισμό γιατί το φλας δε φωτίζει σωστά από τόσο μικρή απόσταση οπότε πρέπει να βασιστείς αποκλειστικά στον φωτισμό του περιβάλλοντος που αν είναι σχετικά χαμηλός μπορούν εύκολα να βγαίνουν κουνημένες οι φωτο. Αυτή η ευκρίνεια σου κάνει? Είναι από την Olympus 770UZ που δε νομίζω να υπάρχει τώρα πια (την είχα πάρει 360e πριν από 2 χρόνια), υπάρχουν όμως πολύ καλύτερες (κυρίως από άποψη αισθητήρα) γύρω στα 250e τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Αύγουστος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Κι εγώ ψήνομαι αυτόν τον καιρό για μια κάμερα και θέλω και καλό macro όπως ο φίλος wifi, εκτός των άλλων...Ψάχνομαι με τις Olympus τελευταία, έπαιξα και με την SP-500UZ της αδελφής μου, με macro 3cm και οπτικό ζουμ 10Χ, μου φάνηκε καλή...@ Kaynd αν μπορείς δώσε κανά μοντέλο, από αισθητήρες είμαι μάλλον noobας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Αύγουστος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Konica Minolta Z20, φτηνή και με το καλύτερο macro που έχω δει. Εστιάζει κυριολεκτικά από 0 απόσταση. Δες το φυλλαράκι. Κολλημένο πάνω στον φακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Αύγουστος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 και οι δύο φωτογραφίες ειναι πάρα πολύ καλες περιμένω και άλλα μοντέλα να δω τι θα κάνω ευχαριστώ πολυ για την πολυτιμη συμμετοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.