Νικος76 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 Εχω directory με το ιδιο ονομα Θέλω να copyαρο τα αρχεια του ενός στο άλλο Κανοντας το με το «χερι» μου παιρνει ωρες (είναι πολλά τα directory Αρη !!!)Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να το κάνει με ασφάλεια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Η δομή των φακέλων είναι κάπως έτσι δλδ;-FolderA -|- Folder-FolderB -|-FolderΚαι θέλεις να αντιγράψεις το folder του FolderA στο B; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος76 Αύγουστος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 παραδειγμα :εχω ενα folder με το ονομα Rock (και εχει μεσα mp3 χωρισμενα σε αλλα folders) στο particion 1εχω ενα δευτερο folder στο particion 2 με το ιδιο ονομα ,δηλαδη Rock...(και αυτος ο φακελος εχει μεσα mp3 χωρισμενα σε αλλα folders) .καποια folders εχουν το ιδιο ονομα με καποια αλλα .ομως εχουν διαφορετικα mp3...θελω να κοπιαρω το Folder Rock του particion 1 στο particion 2 και στην ουσια να "Ανανεωσω" τους φακελους με τα νεα mp3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Αύγουστος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Ανοιξε τον Windows Explorer και επελεξε του φακελους που θες με το crtl+click και μετα Drag&Drop ή Cut-Paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Χαλαρά ο καλύτερος τίτλος σε thread εδώ και μήνες. :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος76 Αύγουστος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 "Ανοιξε τον Windows Explorer και επελεξε του φακελους που θες με το crtl+click και μετα Drag&Drop ή Cut-Paste"αν το κανω ετσι 1ον για τα νεα folder θα μου παρει ποοοολλλλλεεεεες ωρες ,γιατι οπως ειπα...είναι πολλά τα directory Αρη (BanOr)!!! & 2ον οπου θα βλεπει folder με το ιδιο ονομα θα μου ζηταει να το "καπακοσει..." -αρα...να αντικαταστισει τον παλιο φακελο με τον καινουργιο ...κατι που θα ηταν τουλαχιστον Εγκληματικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Βασικά δεν σου αντικαθιστά το φάκελο απλά ό,τι υπάρχει ίδιο gets overwritten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.