Jump to content

X1900XT και Phase

darkCount

Recommended Posts

Κάνε όπως είπε ο Βασίλης... μπες windows με κλειστό το SS, και την ώρα που πάει να μπει, άνοιξέ το! αφού πρώτα όμως έχεις δώσει ρεύματα.. επίσης, μπορείς με το RaBiT να "φτιάξεις" το BIOS όπως θέλεις και να μπαίνει με τη μια με πολύ ρεύμα!

Με κλειστό το phase δεν παίζει φάση γιατί είναι αυτό που κρατά και τον Opty στα 3.3Ghz (Dual Evap FTW)

’ρα μου έμεινε η λύση του Rabit την οποία παλεύω από το πρωί. Φτιάχνω βιος που δεν θα κάνει throttle στα 2D ρολόγια ώστε να έιναι "ζεστή" από την αρχή.

Και βλέπουμε....

Όσοι παίζετε με benches και ATIs έχετε πάθει κάτι παρόμοιο? Ή είμαι ο μόνος *********?

Και αφού μας πήγε η καρδιά στην Κούλουρη και το σκατό στην καλτσα από ένα στραβό bios flash...και την είχαμε για πεθαμένη.....με την τελευταια κίνηση απελπισίας την επανεφερα στη ζωή.

Αποφάσισα ότι θα δουλέψει με αεράκι λοιπον. ’σε που με τα βολτ πάλι δουλεια δεν κάναμε οπότε φακ ιτ.

ποια είναι η καλύτερη αερολύση λοιπόν για την καρτούλα μας?

Zalman, Accelero2...κάτι άλλο? Και που τα βρίσκουμε αυτά?

Στο eshop τα εχει και τα 2..Κι εγω αναμεσα σε Zalman VF900 ημουν και Accelero X2.Ακολουθησα τις συμβουλες των παιδιων απο εδω και πηρα Accelero αν και στα reviews που εβλεπα η Zalman πηγαινε καλυτερα σε θερμοκρασιες..Παντως με την Accelero αν και ειδα διαφορα στις θερμοκρασιες (κυριως στο full load παει γυρω στο 70αρι) εχει μεγαλη διαφορα και σε θορυβο :)

VF900 απο μενα....

Βεβαια υπαρχει και η λυση να βαλεις στο δικεφαλο τερας ενα pev και να κανεις τις κεφαλες ρυθμιζομενες αλλα αυτο προυποθετει λυσιμο και δεσιμο(shi(f)t situation)..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.