Warlord Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2006 παιδες μετα απο 6-7 χρονια με crt τη δευτερα κατεβαινω επιτελους στουρναρη να χτυπησω 19αρα tft οθονουλα.δινω μεχρι 400ευρω κ ψαχνω απο 4ms κ κατω response time.θα χρησιμοποιηθει(στα ιδια ποσοστα) για games,movies,internet.εχω καταληξει στις εξης: 1)Viewsonic VX922 (650:1 , 250cd/m2 , 2ms - τουλαχιστον οσων αφορα τα specs υστερει απτις υπολοιπες...Αλλα...ειναι viewsonic..) 2)Samsung SM940BF (700:1 , 300cd/m2 , 2ms) 3)Samsung SM960BF (700:1 , 300cd/m2 , 4ms - μονο στα ms ειναι δλδ η διαφορα με τη προηγουμενη ή εχει καπως καλυτερη ποιοτητα απεικονισης μιας κ σχεδον παντα οι οθονες με μεγαλυτερα response times εχουν καλυτερα χρωματα κλπ?) 4)LG L1970HR (2000:1 contrast!!!! , 300cd/m2 , 2ms - αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει στο ellada - η L1970H-BF σαν εναλλακτικη πως ειναι?τα 8ms ομως θα μου πειτε ειναι πολλα...) Ποια θα μου προτεινατε?εχει στη κατοχη του, ή απλα εχει δει απο κοντα καποιος καποια απο αυτες να μου πει εντυπωσεις? ευχαριστω
morfeas-dsl- Αύγουστος 6, 2006 #2 Αύγουστος 6, 2006 θα σου προτεινα απο pixmania την samsung 970.εχει pva panel στα 6 ms και την εχουν γυρβ στα 400.πολυ καλυτερη απεικονιση απο ολες που αναφερεις
Warlord Αύγουστος 6, 2006 Author #3 Αύγουστος 6, 2006 αν κ πιο παλια οθονη, οντως πολυ καλη προσφορα....τα 6ms σε PVA θα κανουν ghosting λες?
aristos87 Αύγουστος 6, 2006 #4 Αύγουστος 6, 2006 Γιατι να μην δείς και εδώ? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1205&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=319400&Merchant_Id=1&sts_cid=3http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55551103
morfeas-dsl- Αύγουστος 6, 2006 #5 Αύγουστος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Warlord αν κ πιο παλια οθονη, οντως πολυ καλη προσφορα....τα 6ms σε PVA θα κανουν ghosting λες? Δεν ειναι παλια οθονη, τουλαχιστον οχι πιο παλια απο τη philips wide,ή απο τη samsung 960 που ηθελες αρχικα!Οχι δεν πιστευω να κανουν ghosting τουλαχιστον με βαση οτι εχω διαβασει.Εχει περιπου τα χαρακτηριστικα της κορυφαιας 19αρας eizo μονο που εχει πολυ πιο βολικια βαση,6 αντι για 12ms και τελος ειναι και 200 ευρω φθηνοτερηΙμο κατευθειαν παραγγελεια και απο βδομαδα με το καλο μας κανεις ενα review να μας λες ποσο σου αρεσε το s-pva panel :>
Warlord Αύγουστος 6, 2006 Author #6 Αύγουστος 6, 2006 @aristos φιλε μου οι οθονουλες που μουπες οχι οτι ειναι ασχημες αλλα ξεπερνανε τα 400ε κατα πολυ κ ειναι κ 8ms @morfeas φιλε μεχεις ψησει αγρια να χτυπησω τη 970P.απο καμενα pixel-εγγυηση κλπ τι παιζει αν τη παρω απο κει? ειχα παρει θυμαμαι πριν 2-3 χρονια κ 1 ψηφιακη απο κει.αψογη εξυπηρετηση το pixmania...
morfeas-dsl- Αύγουστος 6, 2006 #7 Αύγουστος 6, 2006 απο εγγυηση κανονικα σαν να την αγορασες απο εδω. Νομιζω δε δινει 0 πιξελ αλλα σε τετοιο μοντελο δε νομιζω να σου χρειαστει κιολας το 0 πιξελ!
Warlord Αύγουστος 6, 2006 Author #8 Αύγουστος 6, 2006 τελικα τσιμπησα την 970Ρ απο Pixmania αντε να δουμε..
morfeas-dsl- Αύγουστος 6, 2006 #9 Αύγουστος 6, 2006 ελπιζω οντως να την ευχαριστηθεις και να μη σου τυχει καποιο καμμενο πιξελ :>
Warlord Αύγουστος 9, 2006 Author #11 Αύγουστος 9, 2006 η οθονη ηρθε.δεν την εχω σεταρει ακομα.σχολια αργοτερα. αποτι ειδα ομωςσ εμφανιζει 1 κοκκινο pixel ΜΟΝΟ οταν η οθονη δειχνει καταμαυρη εικονα..σε ολα ταλα χρωματα το σθγκεκριμενο πιχελ παιρνει το χρωμα της εικονας κανονικα... μιλαμε για καμενο πιχελ?
dellman Αύγουστος 9, 2006 #13 Αύγουστος 9, 2006 Κατέβασε το dead pixel tester και δες αν και εγώ για subpixel το κόβω
Warlord Αύγουστος 9, 2006 Author #14 Αύγουστος 9, 2006 ετρεξα το dpt κ σε ολα τα χρωματα ειναι 100% οκ εκτος απο το μαυρο που εμφανιζει 2 τελικα κοκκινα πιχελ...αν κ μικροτερο μεγεθος κουκκιδας...λετε να την παω πισω η δεν ειναι κατι το σημαντικο?επισης μπορειτε να μου προτεινετε κ προγραματα για να σεταρω χρωματα, αντιθεσεις κλπ?ευχαριστω
FrOsT Αύγουστος 9, 2006 #16 Αύγουστος 9, 2006 Η Samsung δεν νομίζω να τα καλύπτει με την εγγύηση της...Επικοινώνησε με το μαγαζί μπας και την αλλάξουν αυτοί αν και δύσκολο.
Warlord Αύγουστος 10, 2006 Author #17 Αύγουστος 10, 2006 παιδια εχω πονοκεφαλιασει!τα νευρα μου!δε μπορω να τη σεταρω με τπτ!απο τοτε που την εβαλα (default settings) ειχε υψηλο gamma η εικονα, κουμπια πανω δεν εχει να τη σεταρω κ εχει το software calibration της magic tune τοποιο οπως κ σε πολλους αλλους(οπως αναφερει κ στο site της) δεν δουλευει παρολο που κ η καρτα μου υποστιριζεται κ εχω κ 32-bit winxp sp1 pro!πως δι@ολο επομενως να τη σεταρω??το μονο που υποψιαζομαι ειναι οτι εχω πανω Omega drivers για την ati! δοκιμασα απτους drivers της ati(Omega) κ οι ρυθμισεις μια δουλευουν μονο στο desktop κιοχι στα games-video playback, μια αλλαζουν μονες τους κ επανερχονται στο αρχικο σταδιο (με το υψηλο gamma)!το natural color πουχει ρε παιδια τι σκοπο εξυπηρετει αφου εχει κ το magic tune!!!
dellman Αύγουστος 10, 2006 #18 Αύγουστος 10, 2006 http://erms.samsungusa.com/customer/sea/jsp/faqs/faqs_view.jsp?PG_ID=1&AT_ID=5608&PROD_SUB_ID=28&PROD_ID=-1 Πολιτική της samsung για τα pixels¨Οσο για το color correction δοκίμασες με άλλους drivers?
morfeas-dsl- Αύγουστος 10, 2006 #19 Αύγουστος 10, 2006 φιλε μου λυπαμαι εισαι παρα πολυ ατυχος.Το θεμα ειναι οτι συμφωνα με νομο εντος 30 ημερων δικαιουσαι να επιστρεψεις οποιοδηποτε προιον δεν σε ικανοποιει χωρις να εισαι υποχρεωμενος να πεις το γιατι.Επικοινωνησε και με την αντιπροσωπεια της samsung οπωσδηποτε
Warlord Αύγουστος 10, 2006 Author #20 Αύγουστος 10, 2006 να την παω πισω για 2 subpixel που δε φαινονται καν οχι.για τα games που τελικα βλεπω ghosting ναι..να σας ρωτησω.αν παρω μια με ΤΝ πανελ κ 4ms θαχει αρκετη διαφορα στα games αποτι η δικια μου PVA 6ms?? τελικα καταφερα να βαλω το magic tune 4.αλλαξα κ drivers κ εβαλα official ati αλλα κ παλι default η εικονα ειναι αρκετα ξεφτυσμενα τα χρωματα..πρεπει να τη πειραξω απτο ΜΤ.κιοχι οτι γινονται κ τπτ ιδιαιτερο..τουλαχιστον εγω δε μπορω να πετυχω κατι καλο..αφηστε που οι ρυθμισεις κρατανε μονο στο desktop κιοχι στα games....κ τα preset δε μου πολυαρεσουν..κιαυτα σαν ξεφτισμενα χρωματα εχουν καπως..α ρε samsung τα software calibration σου!!!!!!!! κατι αλλο...η οθονη υποστηριζει 60 k 70Hz...sto manual λεει καλυτερη εικονα θαχω στα 60..περιεργο δεν ειναι?στα 60 οταν ενεργοποιω Vsync δεν "πιανει"...στα 70 ομως λουκουμι.. γενικα εχω μεινει με αναμικτα συναισθηματα γμτ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.