ea6gka Αύγουστος 6, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod Vcore δεν μας είπες δεν σου λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 6, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 και να πω και καποια πραγματα περι "αισθησης" οσοι λεγανε οτι στις αναλυσεις 1280Χ1024 κλπ δε παιζει ρολο ο επεξεργαστης κλπ απλα , αλλα πολυ απλα κανετε ενα πολυ μεγαλο λαθος. η διαφορα ειναι εμφανεστατη , σπασιματα στο FEAR μεχρι στιγμης με αυτο το επεξεργαστη εγω δεν ειδα 2 μερες τωρα , απο την ωρα που θα φορτωσει παιζει νερακι σε ποια πιστα και να βρεθει οτι και να γινεται. το ανοιγμα προγραματων και ειδικα με το φωτοσοπ που δουλεψα αρκετα αυτες τις ημερες γινεται χαλαρα πιο γρηγορα και η αποκριση ειναι ΑΜΕΣΗ. οι θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες , μη σας ξεγελαει το 53 που βλεπετε στην εικονα που εδωσα πριν ειναι χωρις AC με τη μεσημριατικη ζεστη-και ειμαι αθηνα ακομα οποτε καταλαβαινετε... All in all , ο μικρος ειναι απιστευτος επεξεργαστης και τον συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους θελουνε το απολυτο χωρις να σκασουνε ενα καρο λεφτα , και σοβαρα τωρα με 190 ευρω θα παρετε το απολυτο εργαλειο. φυσικα δεν απευθυνομαι σε "default-αδες" , πρωτο boot = overclock για μενα και δεν υπαρχει γυρισμος πισω για ολους τους αλλους καντε οτι θελετε αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 6, 2006 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Γιωργη δοκιμασεσ αυτο που σου ειπα για να απενεργοπιησεις το speedstep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 6, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Μεγειές Mr. ea6gka... Eύχομαι να βρείς τρόπο να τον φτάσεις στα 4000+ ..... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 6, 2006 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 Μπράβο Μήτσο έδειξες σθένος ποστάροντας σε ένα θρέντ το οποίο οι υπόλοιποι κοινοι θνητοί amdδες αποφευγουν επιμελώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 7, 2006 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Ρε βγάλε το vsync στο FEAR... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 7, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Ρε βγάλε το vsync στο FEAR... :p οοοοχι ετσι στα δυσκολα φαινεται ο επεξεργαστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 13, 2006 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Λεπον Γιωργη... Απο της 9 το πρωι πεδαιυομαι με ρυθμισεις... Με το bios 1334 δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεισ το MSR Editor....οταν κανεις disable το EIST το παιρνει πλεον κανονικα... Δεν βρηκα τιποτα αλλο καινουριο στο Bios! Eυχαριστω για το Intel Desktop Center,το οποιο ειναι το μοναδικο που δειχνει σωστα το Vcore(Αν και δεν εχω πολυμετρο εδω...εχω μια υποψια πως δειχνει κατιτισ λαθος μια και δεν δειχνει ποτε 1,59 ή τσπ σκαμπανευασματα τασεων..) O 1333 διαιρετης δεν δουλευει σε μερικες badaxe λογω παλιου clock generator.... ενω τα καινουρια αφηνουν μεσα απο το bios μεχρι και 50% burn in(o/c) Η intel ετοιμαζεται για badaxe rev.2(αγνοειται η ημερομηνια δημιουργια της)και θα εχει φτιαχτει μεχρι τοτε ο διαιρετης.. Οποιοι εχετε προβληματα με τον 1333 παρακαλω πειτε μου τι λεει το αυτοκολλητο μεταξυ των μνημων και του cpu σας , οπως επισης και τι προβληματα σας δημιουργει..! Επισης κατι αλλο που βρηκα ειναι ενα κρυφο μενου οταν αναβω το PC με το jumper στο clear cmos.... Στο οποιο μπορω να δω: Clear bios passwords Fixed Disc Boot Sector USB Posrts Intel Enhanced Degud Clear Trusted Platform module To clock generator μου λεει 630610 0609 954108CFLF Και το αυτοκολλητο BQBX62101994 AA D27094 - 304 __________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 13, 2006 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Τελικα το προβλημα με το EIST παρεμεινε....τωρα κολλαει και το clockgen...και ο μονος τροπος που μενει να ανεβαζω fsb ειναι το systool...:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.