Jump to content

3χρόνια εγγύηση πλαίσιο ή 5 χρόνια εγγύηση eshop?

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπέρα παίδες σκέφτομαι να πάρω έναν από τους 2 αυτούς

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.301588

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=279301&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Εξαιρουμένου της ασύμαντης μικρής διαφοράς τιμής και το ότι πάνω κάτω παίζουνε σε ίδιους ρυθμούς ταχύτητας,

τι είναι πιο καλό, τα 3καλά χρόνια εγγύηση πλαίσιο ή τα 5μάπα χρόνια εγγύηση eshop?

Μάλλον καταλήγω στο 2ο αλλά το φοβάμαι ότι απαξ και χρειαστεί κάτι θα μου βγάλουνε τη πίστη!! :TD::o

K οι 2 εταιρίες βγάζουν σκυλιά. Στα ίδια λεφτά +2 χρόνια εγγύηση είναι πολύ δελεαστικά. Προσωπικά, έχω τον seagate 250gb sata2+ncq κ από άποψη θορύβου είμαι πολύ ικανοποιημένος (μόνο το ραπτόρι ακούγεται). Ίσως θα έπρεπε να πας στα μοντέλλα 320gb, που είναι ψηλότερα σε χωρητικότητα/τιμή...

Μη συγκρίνεις τους raptor με τους υπόλοιπους western digital. Απλά δεν υφίσταται σύγκριση.

Πήγαινε για Seagate αβλεπί, και μακρυά από maxtor ακόμα κι αν έχουν τη μισή τιμή.

Αρχική απάντηση από DJD

Μη συγκρίνεις τους raptor με τους υπόλοιπους western digital. Απλά δεν υφίσταται σύγκριση.

Πήγαινε για Seagate αβλεπί, και μακρυά από maxtor ακόμα κι αν έχουν τη μισή τιμή.

To έβαλα off topic γιατί δε κολάω στη μάρκα αλλά στο μαγαζί της εγγύησης,ευχαριστώ πάντως.

Raptors διπλούς έχω οπότε δε θα με ενοχλεί ο θόρυβος του σκληρού! :p

O μόνος ενδυασμός μου είναι το rma του eshop, αν είναι να σου σπάνε τα νεύρα και να σου κάνουνε νούμερα ποιος ο λόγος να τον πάρω από κει, τη στιγμή που το πλαίσιο θα μου δώσει άλλον σε 10 λεπτά, αλλά και από την άλλη 2 χρόνια επιπλέον δεν είναι καθόλου λίγα!

Αρχική απάντηση από DJD

Προσωπικά συμπαθώ περισσότερο τους western από τους seagate, γιατί τέτοια λατρεία για τους τελευταίους?

Έχω και από τα 2 μοντέλα στα pc-ιά μου, απλά κουβέντα να γίνεται.

Το μακριά από maxtor συμφωνούμε :D

Βασικά δεν έκανα σύγκριση (αλίμονο 7200vs10000rpm)...απλά αναφερα ότι μόνο ο ράπτορας ακούγεται κ πολύ σπάνια ο seagate.

Το πλαίσιο δεν έχει μόνο WD.

Πάντως καλό είναι με τόσα που έχουν γίνει να αποφύγεις το e-shop.

Αρχική απάντηση από kunoobidi

K το πλαίσιο έχει seagate μαν!

Εγώ βλέπω από αυτά που με ενδιαφέρουνε αυτό

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=311999&Merchant_Id=1&sts_cid=3

και είναι κάπως πιο ακριβό και με μισή cache,δε νομίζω ότι συμφέρει το ίδιο, έχει και από τα άλλα μοντέλα?

Στο site δε βλέπω κάτι άλλο!

Yπάρχει περίπτωση στο μαγαζί να έχει και άλλους?

Mη μασάς, η παραπάνω cache δε λέει τπτ. Κάτι ψιλά κερδίζεις από ncq (νμζ πως έχει ο συγκεκριμένος) κ αυτά πάλι σε bench.

Αρχική απάντηση από kunoobidi

.......... Κάτι ψιλά κερδίζεις από ncq (νμζ πως έχει ο συγκεκριμένος) κ αυτά πάλι σε bench.

Ναι ε?

Για μενα η επιλογη e-shop δεν υπαρχει . Ποτε δεν αγορασα απο εκει και οπως φαινεται ποτε δε θα αγορασω.

Επομενως , στη θεση σου ειτε θα επαιρνα τον WD απο το Πλαισιο , ειτε θα εβαζα 8 Ευρω παραπανω και θα επαιρνα τον seagate παλι απο το πλαισιο .

Αρχική απάντηση από Stelaras

Για μενα η επιλογη e-shop δεν υπαρχει . Ποτε δεν αγορασα απο εκει και οπως φαινεται ποτε δε θα αγορασω.

Επομενως , στη θεση σου ειτε θα επαιρνα τον WD απο το Πλαισιο , ειτε θα εβαζα 8 Ευρω παραπανω και θα επαιρνα τον seagate παλι απο το πλαισιο .

Aνεξάρτητα πάλι από το γεγονός ότι ο seagate έχει 8mb cache Λιγότερο?Επίσης, με 100 ευρώ από άλλα eshops αγοράζω 320gb seagate 16mb cache, όσο δλδ στο πλαίσιο ο πιο μικρός με τη μισή cache.Περιπλέκεται λίγο το πράγμα....

Εγω αναφερθηκα μονο αναμεσα στις προτασεις που εκανα . Σαφως και αν βαλεις περισσοτερες επιλογες , το πραγμα θελει σκεψη .

E-shop παντως ... δεν υπαρχει .

Αρχική απάντηση από Stelaras

E-shop παντως ... δεν υπαρχει .

Kαι εγώ σε κάτι 2μηνους εφιάλτες το θυμάμαι......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.