ergotelis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2006 Kαλησπέρα παίδες σκέφτομαι να πάρω έναν από τους 2 αυτούς http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.301588 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=279301&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Εξαιρουμένου της ασύμαντης μικρής διαφοράς τιμής και το ότι πάνω κάτω παίζουνε σε ίδιους ρυθμούς ταχύτητας, τι είναι πιο καλό, τα 3καλά χρόνια εγγύηση πλαίσιο ή τα 5μάπα χρόνια εγγύηση eshop? Μάλλον καταλήγω στο 2ο αλλά το φοβάμαι ότι απαξ και χρειαστεί κάτι θα μου βγάλουνε τη πίστη!!
kunoobidi Αύγουστος 5, 2006 #3 Αύγουστος 5, 2006 K οι 2 εταιρίες βγάζουν σκυλιά. Στα ίδια λεφτά +2 χρόνια εγγύηση είναι πολύ δελεαστικά. Προσωπικά, έχω τον seagate 250gb sata2+ncq κ από άποψη θορύβου είμαι πολύ ικανοποιημένος (μόνο το ραπτόρι ακούγεται). Ίσως θα έπρεπε να πας στα μοντέλλα 320gb, που είναι ψηλότερα σε χωρητικότητα/τιμή...
DJD Αύγουστος 5, 2006 #4 Αύγουστος 5, 2006 Μη συγκρίνεις τους raptor με τους υπόλοιπους western digital. Απλά δεν υφίσταται σύγκριση. Πήγαινε για Seagate αβλεπί, και μακρυά από maxtor ακόμα κι αν έχουν τη μισή τιμή.
ergotelis Αύγουστος 5, 2006 Author #5 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από DJD Μη συγκρίνεις τους raptor με τους υπόλοιπους western digital. Απλά δεν υφίσταται σύγκριση. Πήγαινε για Seagate αβλεπί, και μακρυά από maxtor ακόμα κι αν έχουν τη μισή τιμή. To έβαλα off topic γιατί δε κολάω στη μάρκα αλλά στο μαγαζί της εγγύησης,ευχαριστώ πάντως. Raptors διπλούς έχω οπότε δε θα με ενοχλεί ο θόρυβος του σκληρού! O μόνος ενδυασμός μου είναι το rma του eshop, αν είναι να σου σπάνε τα νεύρα και να σου κάνουνε νούμερα ποιος ο λόγος να τον πάρω από κει, τη στιγμή που το πλαίσιο θα μου δώσει άλλον σε 10 λεπτά, αλλά και από την άλλη 2 χρόνια επιπλέον δεν είναι καθόλου λίγα!
sotiris Αύγουστος 5, 2006 #6 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από DJD Μη συγκρίνεις τους raptor με τους υπόλοιπους western digital. Απλά δεν υφίσταται σύγκριση. Πήγαινε για Seagate αβλεπί, και μακρυά από maxtor ακόμα κι αν έχουν τη μισή τιμή. Προσωπικά συμπαθώ περισσότερο τους western από τους seagate, γιατί τέτοια λατρεία για τους τελευταίους? Έχω και από τα 2 μοντέλα στα pc-ιά μου, απλά κουβέντα να γίνεται. Το μακριά από maxtor συμφωνούμε
kunoobidi Αύγουστος 5, 2006 #8 Αύγουστος 5, 2006 Βασικά δεν έκανα σύγκριση (αλίμονο 7200vs10000rpm)...απλά αναφερα ότι μόνο ο ράπτορας ακούγεται κ πολύ σπάνια ο seagate.
ergotelis Αύγουστος 5, 2006 Author #9 Αύγουστος 5, 2006 Ωστόσο το πρόβλημά μου είναι 5 χρόνια μάπα εγγύηση ή 3 χρόνια κορυφαία?
FrOsT Αύγουστος 5, 2006 #11 Αύγουστος 5, 2006 Το πλαίσιο δεν έχει μόνο WD.Πάντως καλό είναι με τόσα που έχουν γίνει να αποφύγεις το e-shop.
ergotelis Αύγουστος 5, 2006 Author #12 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi K το πλαίσιο έχει seagate μαν! Εγώ βλέπω από αυτά που με ενδιαφέρουνε αυτό http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=311999&Merchant_Id=1&sts_cid=3και είναι κάπως πιο ακριβό και με μισή cache,δε νομίζω ότι συμφέρει το ίδιο, έχει και από τα άλλα μοντέλα?Στο site δε βλέπω κάτι άλλο!Yπάρχει περίπτωση στο μαγαζί να έχει και άλλους?
kunoobidi Αύγουστος 5, 2006 #13 Αύγουστος 5, 2006 Mη μασάς, η παραπάνω cache δε λέει τπτ. Κάτι ψιλά κερδίζεις από ncq (νμζ πως έχει ο συγκεκριμένος) κ αυτά πάλι σε bench.
ergotelis Αύγουστος 5, 2006 Author #15 Αύγουστος 5, 2006 Oμολογώ πως εν τέλει με μπερδέψατε πιο πολύ Η έξτρα cache δεν δίνει κάτι?
unstoppable Αύγουστος 5, 2006 #16 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi.......... Κάτι ψιλά κερδίζεις από ncq (νμζ πως έχει ο συγκεκριμένος) κ αυτά πάλι σε bench. Ναι ε?
Stelaras Αύγουστος 5, 2006 #17 Αύγουστος 5, 2006 Για μενα η επιλογη e-shop δεν υπαρχει . Ποτε δεν αγορασα απο εκει και οπως φαινεται ποτε δε θα αγορασω.Επομενως , στη θεση σου ειτε θα επαιρνα τον WD απο το Πλαισιο , ειτε θα εβαζα 8 Ευρω παραπανω και θα επαιρνα τον seagate παλι απο το πλαισιο .
ergotelis Αύγουστος 5, 2006 Author #18 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras Για μενα η επιλογη e-shop δεν υπαρχει . Ποτε δεν αγορασα απο εκει και οπως φαινεται ποτε δε θα αγορασω.Επομενως , στη θεση σου ειτε θα επαιρνα τον WD απο το Πλαισιο , ειτε θα εβαζα 8 Ευρω παραπανω και θα επαιρνα τον seagate παλι απο το πλαισιο . Aνεξάρτητα πάλι από το γεγονός ότι ο seagate έχει 8mb cache Λιγότερο?Επίσης, με 100 ευρώ από άλλα eshops αγοράζω 320gb seagate 16mb cache, όσο δλδ στο πλαίσιο ο πιο μικρός με τη μισή cache.Περιπλέκεται λίγο το πράγμα....
Stelaras Αύγουστος 5, 2006 #19 Αύγουστος 5, 2006 Εγω αναφερθηκα μονο αναμεσα στις προτασεις που εκανα . Σαφως και αν βαλεις περισσοτερες επιλογες , το πραγμα θελει σκεψη .E-shop παντως ... δεν υπαρχει .
ergotelis Αύγουστος 5, 2006 Author #20 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από StelarasE-shop παντως ... δεν υπαρχει . Kαι εγώ σε κάτι 2μηνους εφιάλτες το θυμάμαι......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.