Jump to content

Conroe / Allendale OC database

ea6gka

Recommended Posts

Εμένα πάλι η δικιά μου απο 1.29 idle πέφτει σε 1.26 - 1.27 σε διπλό prime [λογική απόκλιση θα έλεγα.]

Τώρα το ότι απο 1.32bios δίνει 1.29win είναι άλλο θέμα και δεν θα το έλεγα vdrop απλά παραξενιά του mobo .

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Ναι είναι μεγάλη αυτό λέω , απλά την ρίχνει εξαρχής To άσχημο θα ήταν αν ειχε αποκλιση απο idle σε load αυτό μετράει . Οπως η p5wd2-E 1.35idle @ 1.25load --> με αποτέλεσμα να τρώει το cpu περιττό ρεύμα μονίμως σε idle -> αφού επρεπε να υπολογίζω βάσει του load. :)

Υπάρχει κανείς που πήγε από 965 σε 975 χωρίς reformat και νέα εγκατάσταση WINDOWS?

Αρχική απάντηση από Snips

Υπάρχει κανείς που πήγε από 965 σε 975 χωρίς reformat και νέα εγκατάσταση WINDOWS?

εδω

Αρχική απάντηση από ea6gka

εδω

και εδω... και ξανα σε 965 και ξανα σε 975 και τελος σε 965 οπου εκανα τελικα και φορματ γιατι το λειτουργικο το ειχα απο την DFI+A64 περιπου 1 χρονο και το χρειαζοταν.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ναι είναι μεγάλη αυτό λέω , απλά την ρίχνει εξαρχής To άσχημο θα ήταν αν ειχε αποκλιση απο idle σε load αυτό μετράει . Οπως η p5wd2-E 1.35idle @ 1.25load --> με αποτέλεσμα να τρώει το cpu περιττό ρεύμα μονίμως σε idle -> αφού επρεπε να υπολογίζω βάσει του load. :)

Με εβαλες σε σκεψεις επειδη δεν το εχω τσεκαρει αυτο ,αν και στο spi δεν αλλαζουν τα ρευματα πριν-κατα την διαρκεια-μετα...Θα δοκιμασω και με snm

ας κανω μια ερωτηση μηπως με βοηθησει καποιος. προσπαθω να παιξω ετσι εχω δωσει γυρω στο 1.44 απο bios και βλεπω οτι παιρνω 1.41 σε idle το οποιο πεφτει σε 1.39 σε load. δεν μπορω να βγαλω το orthos. τι κανω θελει κιαλλα βολτ?

post-4998-1416072812,0605_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από μανος1980

super pi εβγαλε παντως

To SuperPi 1M δε λέει και πολλά από άποψη σταθερότητας. Τρέξε διπλά 32Μ και πες μας αν τα βγάζει μέχρι τέλους.

μα δεν εχει καθολου σταθεροτητα. απλα ρωτησα τι πρεπει να κανω για να το

σταθεροποιησω. δεν εχω δωσει βολτ στο fsb ειδα μια τετια επιλογη στο bios της ds4.

σορρυ αν ειναι λιγο βαρετες οι ερωτησεις μου.

τα παιδια που φτανανε τοσο ειχανε καλη αερο ψυξη.......

εαν εισαι με στοκ ψυκτρα σε κοβουνε απο καποια στιγμη και μετα οι θερμοκρασιες........

κανε κατι με την θερμοκρασια.........;)

και ναι δωσε και αλλο ρευμα σε MCH,FSB......ολα στο full ακομα και για καθε μερα....

το cpu μην του δινεις αλλο ρευμα κριμα ειναι να ψηνεται..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.