Jump to content

Conroe / Allendale OC database

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Mετα απο 2 βδομάδες στα 440, χτες πηρα προαγωγη στα 450... :p

Μεχρι στιγμης δεν εχει παραπονεθει.

post-1498-1416072751,8956_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από dimcar

Gigabyte DQ6, water cooling kit Gigabyte, και ναι... bootάρω από Bios με 475!!!!

Π**ΤΑΝΕΣ ΜΗΤΡΙΚΕΣ.....να μας χαρίζει η INTEL MHZ και να μας κλέβουν ASUS,GB και ΣΙΑ.....

¨ασχετο...τα 4mb που θα φανούν (εφαρμογές) σε σχέση με τα 2ΜΒ των μικρότερων Core 2 duo?

και ο δικός μου ο conroe retail με το σύστημα της υπογραφής μου :) με 8 multi 12341680x1050jo2.th.jpg έχω και με 9 multi 7771680x1050yu8.th.jpgφυσικά είμαι στα αρχικά στάδια τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 07:55]

Aνεβασε vcore SLN. Δοκιμασε και με 1.55 - 1.6 .

Γιατι Μπιλυ?

Εδω παλευουμε να το ριξουμε οσο γίνεται και θα του δώσω 0.15 παραπανω χωρις να το ζητησει...

Ασε να γλιτωσω κανα διευρω στην ΔΕΗ με τον φουρνο και τις 60αρες που βαραει...

Ειναι που ειναι παντελως αχρηστο στα 440χ7 για να τρεχω word 2003, τωρα ηθελε ενα τσιμπημα στα 450 γιατι τρεχω powerpoint (animations, βελακια κλπ απαιτητικα πραγματα). :tomato: Στοχος ειναι τα 500χ7 για να μπορεσω να στειλω κανα... fax

Snips : P5B Deluxe

Συμπτωματα "Chosen" εκαναν την εμφανιση τους κι εδω περα...

Ενω με 1:2 διαιρετη οι μνημες ειναι "σχετικα" καθαρες στα 470 MHz (235FSB) περνωντας 6-7 λουπες #5, οταν πηγα στα 450 1:1 ενω δουλευα 2 μερες συνεχομενες με τον υπολογιστη (office+mp3 :p), εβλεπα μια ταινιουμπα, και ειπα να βαλω ενα snm για να περναει η ωρα και να μην καθεται ο υπολογιστης και, "χτυπησε" κατευθειαν στα τεστ της μνημης (2 single).

Ξαναγυρισα στα γνωστα/δοκιμασμενα/αγαπημενα "440", αλλα εριξα λιγο ακομα το vcore (1.35 ειναι τωρα) :p

Αρχική απάντηση από wifi

και ο δικός μου ο conroe retail με το σύστημα της υπογραφής μου :) με 8 multi 12341680x1050jo2.th.jpg έχω και με 9 multi 7771680x1050yu8.th.jpgφυσικά είμαι στα αρχικά στάδια τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Μπραβο φιλε μου χαιρομε που τελικα καταφερες και εσπασες το φραγμα των 4Ghz σου ευχομε να πας και ψηλοτερα.

Αρχική απάντηση από geoal [Σήμερα, στις 18:04]

Μπραβο φιλε μου χαιρομε που τελικα καταφερες και εσπασες το φραγμα των 4Ghz σου ευχομε να πας και ψηλοτερα.

σε ευχαριστώ πολύ, μονο εσύ το είδες :T: (j/k) και ένα ακόμα λίγο ψηλότερα x11680x1050ze0.th.jpg

Αρχική απάντηση από SLN

Συμπτωματα "Chosen" εκαναν την εμφανιση τους κι εδω περα...

Ενω με 1:2 διαιρετη οι μνημες ειναι "σχετικα" καθαρες στα 470 MHz (235FSB) περνωντας 6-7 λουπες #5, οταν πηγα στα 450 1:1 ενω δουλευα 2 μερες συνεχομενες με τον υπολογιστη (office+mp3 :p), εβλεπα μια ταινιουμπα, και ειπα να βαλω ενα snm για να περναει η ωρα και να μην καθεται ο υπολογιστης και, "χτυπησε" κατευθειαν στα τεστ της μνημης (2 single).

Ξαναγυρισα στα γνωστα/δοκιμασμενα/αγαπημενα "440", αλλα εριξα λιγο ακομα το vcore (1.35 ειναι τωρα) :p

Υποψιάζομαι αδυναμία του 965 να ανταπεξέλθει στην απαιτούμενη "πίεση".

Και μια και το έφερε η συζήτηξη, τι παίζει από 975Χ; Γνωρίζω για BadAxe, Infinity & Asus. Υπάρχει κάτι άλλο; Και τι προτείνετε γενικότερα;

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 20:44]

Υποψιάζομαι αδυναμία του 965 να ανταπεξέλθει στην απαιτούμενη "πίεση".

Και μια και το έφερε η συζήτηξη, τι παίζει από 975Χ; Γνωρίζω για BadAxe, Infinity & Asus. Υπάρχει κάτι άλλο; Και τι προτείνετε γενικότερα;

Υπομονή για dfi rd600.... ;)

Αρχική απάντηση από vdeseris

Υπομονή για dfi rd600.... ;)

Και η πλάκα είναι ότι πήρα την DS3 ως "προσωρινή λύση", μέχρι να βγει κάτι καλό από την DFI. Αλλά το γμμνο το "μικρόβιο" δε λέει να ηρεμήσει. Και καλά θα είμουν ευχαριστημένος έστω και με 3-3.1 γίγα.

Τελικά πάτησα τα 3.5 και έχω φάει τον τόπο γιατί δεν πάει 3.6...

Εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα που η ds3 δεν μου παίζει τα fatbodys πάνω από 420... :mad: Τον έχω αφήσει στα 3 γίγα με 1.27 ρεύμα και timings στο auto (αν εξαιρέσεις το 3-3-2). Όταν έρθει καμια μητρική της προκοπής θα ασχοληθώ με όρια cpu και μνημών...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.