Arxagelos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2006 έχω μια ASUS-M2N-E μαζί με έναν αθλο 3500+. Όταν αυξήσω το fsb απο τα 200 στα 220 π.χ ενώ το σύστημα ξεκινάει κανονικά μπαίνει windows...παίζω παιχνίδια με τις ώρες χωρίς να κολλήσει κτλ....όταν όμως κάνω restart τα windows ενώ κάνει κανονικά ρεσταρτ και κλείσουνε τα windows το σύστημα δεν επανέρχεται κανονικά με αποτέλεσμα να κάνω hardware restart.... τι λέτε να φταίει?? Μερικές φορές και όταν είναι κλειστός και τον ανάβω δεν ξεκινάει καθόλου και όταν ξανακάνω restart ξεκινάει...απο που λέτε να οφείλονται αυτά τα κολλήματα? ????? και κάτι άλλο όταν αλλάξω τον πολλαπλασιαστη στην cpu και ενώ ξεκινάει κανονικά πάλι το σύστημα και δουλεύουνε όλα ρολόι στο επόμενο restart παλι τα ίδια κολλάει και όταν μπαίνω στο bios βλέπω τη cpu στα τερματα γιατι επαναφέρετε η αρχική τιμή του πολλαπλασιαστη της cpu στην αρχική(χ11)!!!!!!!?????? λετε να φταίει το τροφοδοτικο? τώρα χρησιμοποιο ένα thermaltake 420w
Barracuda Αύγουστος 5, 2006 #2 Αύγουστος 5, 2006 δεν φταιει το τροφοδοτικό( γνώμη μου ) , φταίει η asus ψάξε για κανένα bios update αυτού του μοντέλου που να διορθώνει το cold - warm boot ή όπως αλλιώς το λένε, και η δικία μου το ίδιο έκανε και διορθώθηκε η κατάσταση με update bios
DuKe Αύγουστος 5, 2006 #3 Αύγουστος 5, 2006 φίλε μου τη θερμοκρασίες σου δείχνει για τη cpu η μητρική?? ’σχετο με το θέμα, ρωτάω γιατί την ίδια μητρική με έναν μονοπύρυνο 3800+ έβαλα σε ένα ξάδερφο και έχει θερμοκρασίες 60 φεύγα....και δεν ξερώ αν πάει κάτι στραβα με μητρική ή cpu.
Arxagelos Αύγουστος 5, 2006 Author #4 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από wifi [Σήμερα, στις 09:27] δεν φταιει το τροφοδοτικό( γνώμη μου ) , φταίει η asus ψάξε για κανένα bios update αυτού του μοντέλου που να διορθώνει το cold - warm boot ή όπως αλλιώς το λένε, και η δικία μου το ίδιο έκανε και διορθώθηκε η κατάσταση με update bios ]Μετα σου λεεί asus!!! Μια ζωή έπαιρνα gigabyte και ήμουν απόλητα ευχαριστημένος ι την ήθελα την asus? κοιτάω εδώ και καμια 20αρια μέρες για bios update αλλα τίποτα....φίλε μου τη θερμοκρασίες σου δείχνει για τη cpu η μητρική?? ’σχετο με το θέμα, ρωτάω γιατί την ίδια μητρική με έναν μονοπύρυνο 3800+ έβαλα σε ένα ξάδερφο και έχει θερμοκρασίες 60 φεύγα....και δεν ξερώ αν πάει κάτι στραβα με μητρική ή cpu. ]θερμοκρασίες γύρο στα 45 με μαμα ψήκτρα idle και full load 55 στο περιπου παντα
Barracuda Αύγουστος 5, 2006 #5 Αύγουστος 5, 2006 είναι πρόβλημα όντως με είχε εκνευρίσει παρα πολύ αλλα όλα τελείωσαν με ένα bios πρώτη φορά και εγώ χρησιμοποιώ asus
Koutsh_Maria Αύγουστος 5, 2006 #6 Αύγουστος 5, 2006 Συμφωνώ με τον wifi. Μου είχε τύχει και μένα ακριβώς το ίδιο αλλά υπό άλλες συνθήκες, και με ένα bios update όλα έγιναν μια χαρα. Test it.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.