Jump to content

Thermaltake strikes back...

Κοπρίτης

Recommended Posts

Δεν είναι και τόσο μεγάλο ρε παιδιά. Ναι, είναι λιγάκι πιο ψηλό και λιγάκι πιο πλατύ αλλά δεν όσο βαθύ όσο είναι τα κανονικά κουτιά.

Πλάτος = 33εκ.

Βάθος = 36εκ.

Ύψος = 72εκ.

Πάρτε μια μεζούρα και δείτε πόσο πιο μεγάλο είναι από το τωρινό σας κουτί. Επίσης είναι αρκετά ελαφρύ. Η αλουμινένια έκδοση με το παράθυρο είναι 9κιλά.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 21:11]

Αμαν ρε παιδιά με την ειρωνία σας. Μερίμνησε η Tt και γι αυτό....

briancookemobilecraneiq2.jpg

:hehe: :hehe: :hehe: ...ωραίος Snips...πολύ εύστοχο...!!

Α ρε παιδία...τι κατάσταση είναι αυτή...γιατί μας το κάνουν αυτό...συνέχεια βγαίνει και από κάτι...!!

Το έχω ερωτευτεί και εγώ παρομοίως...:baby: :baby:

λοιπόν guys...

παρέλαβα το κουτάκι και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι το σωστό μοντέλο με τα πλαϊνά παράθυρα. η συσκευασία αν και τεράστια ειναι πολύ ελαφρία. σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να μπει στο χώρο αποσκευών του clio μου, μόνο στο πίσω κάθισμα.

απλά πρόλαβα να το πάω στο σπίτι και να το βγάλω απο το κουτί. το καημένο το midi μου κόντεψε να πηδήξει απο τον τέταρτο. σχεδόν διπλάσιο σε ύψος και παραπάνω απο το διπλό σε πλάτος. αυτά προς το παρόν.

Αρχική απάντηση από psybill

λοιπόν guys...

παρέλαβα το κουτάκι και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι το σωστό μοντέλο με τα πλαϊνά παράθυρα. η συσκευασία αν και τεράστια ειναι πολύ ελαφρία. σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να μπει στο χώρο αποσκευών του clio μου, μόνο στο πίσω κάθισμα.

απλά πρόλαβα να το πάω στο σπίτι και να το βγάλω απο το κουτί. το καημένο το midi μου κόντεψε να πηδήξει απο τον τέταρτο. σχεδόν διπλάσιο σε ύψος και παραπάνω απο το διπλό σε πλάτος. αυτά προς το παρόν.

την οθονουλα την εχει απανο η ειναι εξτρα(media lab) ?

η οθόνη είναι έξτρα όπως λέει το site καθώς και κάποια άλλα.

μεγειές το κουτί περιμένουμε φώτος και σχόλια. αρχίζω να το γλυκοκοιτάω και εγώ

σιγά σιγά.

μεγειες και απο μενα :)

ριξε και καμια φωτο και σχολιασε λιγο ποιοτητα/ευχρηστια μολις βρεις χρονο

καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές!!

χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια του συμφορουμιτη και συμπολίτη(προσωρινά ελπίζω) jimbrav το στήσαμε το κουτάκι. Μας ταλαιπώρησε λιγάκι λόγω απειρίας, αλλά περισσότερο λόγω της διαφορετικής δομής από τα συνηθισμένα και του καινούριου modular τροφοδοτικού.

Από μένα μην περιμένετε πολλές αναλύσεις, είμαι πολύ νέος στον κόσμο του επώνυμου hardware. Κατασκευαστικά πάντως δεν πρόσεξα κάτι άσχημο από αυτά που κατά καιρούς διαβάζω για την Tt. Θα μου άρεσε το cage των δίσκων να είναι λίγο ποιο εύχρηστο και επίσης τα 5 12αρια fun να είναι πιο αθόρυβα( έχω ενεργοποιήσει τα 4) και κάποια από αυτά να έχουν led γιατί έχει πέσει πολύ σκοτάδι στο κουτί. Λογικά το κουτί αερίζεται πολύ καλά και η θερμοκρασίες του συστήματος έπεσαν σε σχέση βέβαια με το στριμωγμένο midi μου. Εκεί όμως που είδα τις τεράστιες διαφορές, είναι οι θερμοκρασίες των δίσκων. Οι 4 δίσκοι μου δούλευαν πολλές φορές και πάνω από τους 50 βαθμούς ενώ τώρα είναι στους 31-35.

Αυτά από μένα. Το κουτί επειδή είναι χωρισμένο νοητά σε 4 χώρους θέλει γνώση, κέφι και φαντασία για να αξιοποιηθεί πλήρως και περιμένω και γω να πάρω ιδέες από επόμενους χρήστες.

Ps: sorry που δεν ανεβάζω καμία φωτό, αλλά δεν ασχολούμαι με το άθλημα!!

Αρχική απάντηση από psybill [Σήμερα, στις 07:55]

καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές!!

χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια του συμφορουμιτη και συμπολίτη(προσωρινά ελπίζω) jimbrav το στήσαμε το κουτάκι. Μας ταλαιπώρησε λιγάκι λόγω απειρίας, αλλά περισσότερο λόγω της διαφορετικής δομής από τα συνηθισμένα και του καινούριου modular τροφοδοτικού.

Από μένα μην περιμένετε πολλές αναλύσεις, είμαι πολύ νέος στον κόσμο του επώνυμου hardware. Κατασκευαστικά πάντως δεν πρόσεξα κάτι άσχημο από αυτά που κατά καιρούς διαβάζω για την Tt. Θα μου άρεσε το cage των δίσκων να είναι λίγο ποιο εύχρηστο και επίσης τα 5 12αρια fun να είναι πιο αθόρυβα( έχω ενεργοποιήσει τα 4) και κάποια από αυτά να έχουν led γιατί έχει πέσει πολύ σκοτάδι στο κουτί. Λογικά το κουτί αερίζεται πολύ καλά και η θερμοκρασίες του συστήματος έπεσαν σε σχέση βέβαια με το στριμωγμένο midi μου. Εκεί όμως που είδα τις τεράστιες διαφορές, είναι οι θερμοκρασίες των δίσκων. Οι 4 δίσκοι μου δούλευαν πολλές φορές και πάνω από τους 50 βαθμούς ενώ τώρα είναι στους 31-35.

Αυτά από μένα. Το κουτί επειδή είναι χωρισμένο νοητά σε 4 χώρους θέλει γνώση, κέφι και φαντασία για να αξιοποιηθεί πλήρως και περιμένω και γω να πάρω ιδέες από επόμενους χρήστες.

Ps: sorry που δεν ανεβάζω καμία φωτό, αλλά δεν ασχολούμαι με το άθλημα!!

bill καλοδουλευτο το νεο σου ομορφο αποκτημα και με το καλο με εναν καινουριο pentium.... :):cool::rolleyes:

Αρχική απάντηση από jimbrav [Σήμερα, στις 18:12]

bill καλοδουλευτο το νεο σου ομορφο αποκτημα και με το καλο με εναν καινουριο pentium.... :):cool::rolleyes:

αυτό τώρα είναι ευχή ή πισώπλατη μαχαιριά???:devil:

αλλά στο είπα, εγώ ξεκίνησα την αναβάθμιση απ' έξω προς τα μέσα, και όταν θα έρθει η ώρα του conroe θα κλαις....:boxed:

Περιμένουμε εντυπώσεις και από άλλους που το αγόρασαν. ’ντε για να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [05-08-2006 13:21]

μαζι με ενα τετοιο νομιζω θα ειναι κομπλε...

σώστα το ψυγείο θα κόλαγε τέλεια πάνω του. Αλλα δέν είναι λίγο μεγάλο case εγώ έχω Armor και μου φένεται θυρίο.

Πραγματικα πολυ ωραιο κουτι. Το κοιταω απο την μερα που βγηκε.

Ευχομαι κατα τα χριστουγενα να τσιμπησω και εγω ενα και να παω επιτελους και σε νερακι

Φαίνεται πολυ ωραία πραγματικά...και πολύ ευρύχωρο!!

Αλλα δεν μας έχουν πει τίποτε οι κάτοχοι τους τόσο καιρό...περιμένουμε να μας πουν εντυπώσεις..αλλα ακόμα στην αναμονη είμαστε....

Ρε παιδία καμία παρουσίαση και κριτική κανείς....:hi:

• 4 weeks later...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ MOTHERBOARD ΤΥΠΟΥ ATX?ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ PCI ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ MOTHHERBOARD?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.