Nos-Dio Αύγουστος 5, 2006 #21 Αύγουστος 5, 2006 μπορεις να δουλευεις ξεχωριστα το μικρο πσ απο το μεγαλο??Λογικα ναι αλλα..Απο τιμη ξερεις τιποτα Γιωργο??
dellman Αύγουστος 5, 2006 #22 Αύγουστος 5, 2006 230 δολλάρια περίπουhttp://forums.legitreviews.com/about5859.html
spc Αύγουστος 5, 2006 #23 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςτο ονομα και την ποιοτητα της Thermaltake το αυτό.... Αρχική απάντηση από ea6gka TT...το φανταζομαι να μη κλεινει καλα το πλαινο και τα πλαστικα να μην κουμπωνουν τελεια ναι ειμαι κολλημενος επί του προκειμένου καθόλου αυτή η εταιρία πραγματικά με εκνευρίζει είναι απίστευτο το πως καταστρέφει (σε επίπεδο ποιότητας και τελικού σχεδιασμού) αρχικά πολύ αξιόλογες ιδέες....
Κοπρίτης Αύγουστος 5, 2006 Author #24 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 23:10] 230 δολλάρια περίπουhttp://forums.legitreviews.com/about5859.html εγω μαθαινω μαλλον για 350-400...και λογικοτατο μου φαινεται για να ειμαι ειλικρινης(για τη βασικη εκδοση παντα μιλαμε)
dellman Αύγουστος 5, 2006 #25 Αύγουστος 5, 2006 Koιτα αν δεις το λινκ αναφέρει ότι θα έχει γύρω στα 300-350 με το Media lab. Να δούμε στάνταρ το νέο μου κουτί μόλις έρθει Ελλάδα. Μιχάλη ετοιμάσου να μου το μοντάρεις
NIB Αύγουστος 6, 2006 #27 Αύγουστος 6, 2006 Γιατί δεν παίρνετε 1 rack ρε παιδιά άμα θέλετε τόσο μεγάλα κουτιά.
xrist Αύγουστος 6, 2006 #28 Αύγουστος 6, 2006 Πωπω σαν νταλικα ειναι Μετρησα 10 ανεμιστηρια!!..(αν δεν κανω λαθος)
toxas Αύγουστος 8, 2006 #30 Αύγουστος 8, 2006 Μικρο βολικο κουτακι πανφτηνο απ οτι φαινετε....Αλλες χρησεις:τραπεζι, καλαθι για απλητα, ντουλαπα, αποθηκη, ψυγειακι παραλιας κ.α. πολλα...για ενα κουτι για τοσες χρησεις τι ειναι 400 ευρα?(omg ειναι απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ...)
psybill Σεπτέμβριος 20, 2006 #31 Σεπτέμβριος 20, 2006 επειδή ακούσαμε πολλές για το συγκεκριμένο κουτάκι, αυτή η τιμή σας φαίνεται φυσιολογική? μήπως το eshop έχει κάνει λάθος? το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πατήσω το κουμπάκι
tasosmos Σεπτέμβριος 20, 2006 #32 Σεπτέμβριος 20, 2006 Καλυτερα παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα, χωρις φωτο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι θα σου στειλουν...
naz Σεπτέμβριος 20, 2006 #33 Σεπτέμβριος 20, 2006 σκεφτομουνα και γω μια λυση τετοιου τυπου...αλλα ειδα τις προαλλες κατι που με προσγειωσε.φιλος με ενα απλο μηχανημα σκεφτηκε να πεταξει στην dvi με adaptor μια παλια crt που του χε ξεμηνει,τραβηξε καλλωδιο και την εκανε καδρο καπου εκει στο δωματιο του,η crt με extended desktop παιζει ολη τη μερα 150 gb videoclips....στο pc του συνεχιζει να κανει οτι εκανε και πριν πανω σε μια αλλη crt..... τι θελω να πω? οτι το παλικαρι με ενα απλο configuration κανει σχεδων τα παντα και εκμεταλλευεται πολυ καλα το μηχανακι.τωρα θα μου πεις καδρο crt? lol αλλα την εδεσε ωραια με κατι κολπα στον τοιχο.αυτα τα λεφτα θα τα εδινα πολυ πιο ευχαριστα σε μια μικρη tft να χαζευω κλιπς videakia κλπ καπου εκει στο δωματιο μου παρα να τα δωσω για να αισθανονται πιο ανετα τα μικρα hardwarika και αψυχα μαραφετια μου,τα οποια ειδη ειναι βολεμενα αξιοπρεπως...μηπως να το δουμε καπως ετσι το ολο θεμα?? υπερβολη,πιστευω η αγορα αυτου του κουτιου για home user
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 20, 2006 #34 Σεπτέμβριος 20, 2006 Πολυ ωραιο.Μαλλον θα το παρω οταν βγει και θα φυγω επιτελους απο το αθλιο midi που εχω
tigrakas Σεπτέμβριος 20, 2006 #35 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από psybill επειδή ακούσαμε πολλές για το συγκεκριμένο κουτάκι, αυτή η τιμή σας φαίνεται φυσιολογική? μήπως το eshop έχει κάνει λάθος? το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πατήσω το κουμπάκι Μήπως είναι μόνο για το πλαϊνό παράθυρο;
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #36 Σεπτέμβριος 20, 2006 φοβερη τιμη και αν ο κωδικος του E-Shop ισχυει τοτε μιλαμε για την αλυμινενια εκδοση με το παραθυρο το ακριβοτερο μοντελο δλδ... μολις το παραλαβω θα μαθουμε στα σιγουρα παντως
ΝTG Σεπτέμβριος 20, 2006 #37 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςμολις το παραλαβω θα μαθουμε στα σιγουρα παντως να υποθεσω εσυ το πατησες το κουμπακι?? Καινουργιο worklog ???
psybill Σεπτέμβριος 20, 2006 #38 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 19:51] να υποθεσω εσυ το πατησες το κουμπακι?? Καινουργιο worklog ??? γιατι νομιζεις οτι εγω δεν το πατησα??? ελπιζω αυριο να το εχω και πανω απ' ολα να ειναι το σωστο κουτι, γιατι και που πηρα το πρωι τηλεφωνο δεν ηξεραν να με ενημερωσουν. ολοι φυσικα περιμενουμε τον φιλο Κοπριτη να "δημιουργησει" για αλλη μια φορα!!!
blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2006 #39 Σεπτέμβριος 20, 2006 Ο κοπριτακος θα οργιασει απ'οτι φανταζομαι! Θελω να ειναι τηλεκατευθυνομενος με ενσωματωμενη tft...
Snips Σεπτέμβριος 20, 2006 #40 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaNθηριο ειναι! ροδακια εχει? αλλιως που να το σηκωσεις! Αμαν ρε παιδιά με την ειρωνία σας. Μερίμνησε η Tt και γι αυτό....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.