Jump to content

Thermaltake strikes back...

Κοπρίτης

Recommended Posts

μπορεις να δουλευεις ξεχωριστα το μικρο πσ απο το μεγαλο??Λογικα ναι αλλα..

Απο τιμη ξερεις τιποτα Γιωργο??

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

το ονομα και την ποιοτητα της Thermaltake

το αυτό....

Αρχική απάντηση από ea6gka

TT...το φανταζομαι να μη κλεινει καλα το πλαινο και τα πλαστικα να μην κουμπωνουν τελεια

ναι ειμαι κολλημενος :p

επί του προκειμένου καθόλου

αυτή η εταιρία πραγματικά με εκνευρίζει

είναι απίστευτο το πως καταστρέφει (σε επίπεδο ποιότητας και τελικού σχεδιασμού) αρχικά πολύ αξιόλογες ιδέες....

Koιτα αν δεις το λινκ αναφέρει ότι θα έχει γύρω στα 300-350 με το Media lab. Να δούμε στάνταρ το νέο μου κουτί μόλις έρθει Ελλάδα. Μιχάλη ετοιμάσου να μου το μοντάρεις :p

Πωπω σαν νταλικα ειναι:D

Μετρησα 10 ανεμιστηρια!!..(αν δεν κανω λαθος)

Μικρο βολικο κουτακι πανφτηνο απ οτι φαινετε....

Αλλες χρησεις:τραπεζι, καλαθι για απλητα, ντουλαπα, αποθηκη, ψυγειακι παραλιας κ.α. πολλα...

για ενα κουτι για τοσες χρησεις τι ειναι 400 ευρα?

(omg ειναι απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ...)

• 1 month later...

επειδή ακούσαμε πολλές για το συγκεκριμένο κουτάκι, αυτή η τιμή σας φαίνεται φυσιολογική?:woot:

μήπως το eshop έχει κάνει λάθος? το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πατήσω το κουμπάκι:cool:

Καλυτερα παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα, χωρις φωτο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι θα σου στειλουν...

σκεφτομουνα και γω μια λυση τετοιου τυπου...αλλα ειδα τις προαλλες κατι που με προσγειωσε.φιλος με ενα απλο μηχανημα σκεφτηκε να πεταξει στην dvi με adaptor μια παλια crt που του χε ξεμηνει,τραβηξε καλλωδιο και την εκανε καδρο καπου εκει στο δωματιο του,η crt με extended desktop παιζει ολη τη μερα 150 gb videoclips....στο pc του συνεχιζει να κανει οτι εκανε και πριν πανω σε μια αλλη crt.....

τι θελω να πω? οτι το παλικαρι με ενα απλο configuration κανει σχεδων τα παντα και εκμεταλλευεται πολυ καλα το μηχανακι.τωρα θα μου πεις καδρο crt? lol αλλα την εδεσε ωραια με κατι κολπα στον τοιχο.αυτα τα λεφτα θα τα εδινα πολυ πιο ευχαριστα σε μια μικρη tft να χαζευω κλιπς videakia κλπ καπου εκει στο δωματιο μου παρα να τα δωσω για να αισθανονται πιο ανετα τα μικρα hardwarika και αψυχα μαραφετια μου,τα οποια ειδη ειναι βολεμενα αξιοπρεπως...

μηπως να το δουμε καπως ετσι το ολο θεμα?? υπερβολη,πιστευω η αγορα αυτου του κουτιου για home user

Αρχική απάντηση από psybill

επειδή ακούσαμε πολλές για το συγκεκριμένο κουτάκι, αυτή η τιμή σας φαίνεται φυσιολογική?:woot:

μήπως το eshop έχει κάνει λάθος? το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πατήσω το κουμπάκι:cool:

Μήπως είναι μόνο για το πλαϊνό παράθυρο; :tomato:

φοβερη τιμη

και αν ο κωδικος του E-Shop ισχυει

τοτε μιλαμε για την αλυμινενια εκδοση με το παραθυρο

το ακριβοτερο μοντελο δλδ...

μολις το παραλαβω θα μαθουμε στα σιγουρα παντως ;)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

μολις το παραλαβω θα μαθουμε στα σιγουρα παντως ;)

να υποθεσω εσυ το πατησες το κουμπακι??:hehe:

Καινουργιο worklog ???

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 19:51]

να υποθεσω εσυ το πατησες το κουμπακι??:hehe:

Καινουργιο worklog ???

γιατι νομιζεις οτι εγω δεν το πατησα???:happy:

ελπιζω αυριο να το εχω και πανω απ' ολα να ειναι το σωστο κουτι, γιατι και που πηρα το πρωι τηλεφωνο δεν ηξεραν να με ενημερωσουν.

ολοι φυσικα περιμενουμε τον φιλο Κοπριτη να "δημιουργησει" για αλλη μια φορα!!!

Ο κοπριτακος θα οργιασει απ'οτι φανταζομαι!

Θελω να ειναι τηλεκατευθυνομενος με ενσωματωμενη tft...:p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

θηριο ειναι! ροδακια εχει? :hehe: αλλιως που να το σηκωσεις!

Αμαν ρε παιδιά με την ειρωνία σας. Μερίμνησε η Tt και γι αυτό....

briancookemobilecraneiq2.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.