Prof_Chaos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2006 εχω αγοράσει αυτη την οθόνη απο το e-shop εδώ και 1 μήνα περίπου.Σήμερα γύρισα απο διακοπές την ανοιξα και παρατήρησα 4 καμένα pixel!!!Το πρωτο που σκεφτηκα ειναι να την αλλάξω αμεσα μιας και εχει 3 χρόνια 0 Pixel εγγυηση...Η απορία μου ειναι οτι σε αυτές τις περιπτώσεις σου φέρνουν την ιδια η μπορείς να πάρεις κάποιο αλλο μοντέλο και να πληρώσεις την διαφορά;φαντάζομαι οτι δεν μπορώ να πάω σε αλλη εταιρία μέσω της αλλαγής..Αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε κάποια LG 19αρα κοντά στα 300 με 350 ευρώ το maximum να κάνω την αλλαγή;ρωτάω μιας και το e-shop δεν εχει σχεδόν τπτ αυτη την εποχή..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Την αλλαγή δεν θα την κάνει το e-shop αλλά η Alman αυτή είναι που δίνει την εγγύηση με αυτούς θα επικοινωνήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αλλαγή γίνεται μέσω της ΑΛΜΑΝ (210 2409150) και όχι του καταστήματος και δεν έχεις επιλογή αλλαγής μοντέλου (και φυσικά εταιρίας).Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις 1-2 χρόνια και να κάνεις τότε την αλλαγή ελπίζοντας να μην υπάρχει πλέον στοκ από το μοντέλο σου και να πάρεις άλλο νεότερο.Στην περίπτωση αυτή ρισκάρεις όμως να πάρεις ιδιαίτερα παλιό ή / και μεταχειρισμένο κομμάτι (το τελευταίο (μεταχειρισμένο) δεν αποκλείεται ακόμα και στην περίπτωση που κάνεις τώρα την αλλαγή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Αύγουστος 4, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 χμ το φαντάστηκα..δηλαδή δεν δεχονται να πληρώσω την διαφορά απο ένα αλλο μοντέλο..Οπότε θα τους πάρω να μου φέρουν μια καινουργια δεν νομίζω οτι εχω αλλο περιθώριο..Σας ευχαριστώ πόλύ για τις απαντήσεις σας με διαφωτίσατε πλήρως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Αύγουστος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Μια απορία. Για αντικατάσταση χρειάζεται η συσκευασία; Τη πέταξα γιατί έπιανε πολύ χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 03:41] Μια απορία. Για αντικατάσταση χρειάζεται η συσκευασία; Τη πέταξα γιατί έπιανε πολύ χώρο. όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.