Jump to content

LG 1917s αλλαγή λόγο καμένων pixel..αλλά με ποιά;

Prof_Chaos

Recommended Posts

εχω αγοράσει αυτη την οθόνη απο το e-shop εδώ και 1 μήνα περίπου.

Σήμερα γύρισα απο διακοπές την ανοιξα και παρατήρησα 4 καμένα pixel!!!

Το πρωτο που σκεφτηκα ειναι να την αλλάξω αμεσα μιας και εχει 3 χρόνια 0 Pixel εγγυηση...

Η απορία μου ειναι οτι σε αυτές τις περιπτώσεις σου φέρνουν την ιδια η μπορείς να πάρεις κάποιο αλλο μοντέλο και να πληρώσεις την διαφορά;

φαντάζομαι οτι δεν μπορώ να πάω σε αλλη εταιρία μέσω της αλλαγής..

Αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε κάποια LG 19αρα κοντά στα 300 με 350 ευρώ το maximum να κάνω την αλλαγή;ρωτάω μιας και το e-shop δεν εχει σχεδόν τπτ αυτη την εποχή..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αλλαγή γίνεται μέσω της ΑΛΜΑΝ (210 2409150) και όχι του καταστήματος και δεν έχεις επιλογή αλλαγής μοντέλου (και φυσικά εταιρίας).

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις 1-2 χρόνια και να κάνεις τότε την αλλαγή ελπίζοντας να μην υπάρχει πλέον στοκ από το μοντέλο σου και να πάρεις άλλο νεότερο.

Στην περίπτωση αυτή ρισκάρεις όμως να πάρεις ιδιαίτερα παλιό ή / και μεταχειρισμένο κομμάτι (το τελευταίο (μεταχειρισμένο) δεν αποκλείεται ακόμα και στην περίπτωση που κάνεις τώρα την αλλαγή).

χμ το φαντάστηκα..δηλαδή δεν δεχονται να πληρώσω την διαφορά απο ένα αλλο μοντέλο..Οπότε θα τους πάρω να μου φέρουν μια καινουργια δεν νομίζω οτι εχω αλλο περιθώριο..Σας ευχαριστώ πόλύ για τις απαντήσεις σας με διαφωτίσατε πλήρως :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.