xrist Νοέμβριος 14, 2009 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 Για να δει max temp δεν νομιζω να χρειαζεται 2 ωρες .Πιστευω πως στο μισαωρο-45λεπτο ειναι καλα για να διαπιστωσει που κυμαινονται οι θερμοκρασιες. Τωρα αν μιλαμε για σταθεροτητα (που στην περιπτωση μας δεν ενδοιαφερει γιατι ειναι @ default clocks),τοτε το 2ωρο ειναι μια καλη πρωτη ενδειξη. Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.Δεν νομιζω δηλαδη να ζοριζεται και να ζεστενεται περισσοτερο ο επεξεργαστης μετα απο 45 λεπτα.Επαναλαμβανομενες λουπες του ιδιου τεστ κανει,οποτε οσο ειναι να ζεσταθει θα ζεσταθει σε αυτο το χρονικο παραυθρο. Σωστά (εγώ σκεφτόμουν σταθερότητα όταν το έγραφα) Για max θερμοκρασίες φτάνει και ένα 10λεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 15, 2009 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Well done και απο μένα. Να δω εγω πότε θα αξιοθώ να βαλω υδρόψυξη στο stacker ( ας που με οτι δεν με άκουσε κανεις απο το υδροψυκτο-oos-forum ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Νοέμβριος 15, 2009 Author #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Λοιπον εκανα αυτο που ειπατε με το prime95 κατεβασα την εκδοση v2511 in large ffts για τους 4 πυρηνες! Idle εχω: core 0 | core 1 | core 2| core 3 | 33 37 44 32 [ATTACH]6421[/ATTACH] stressed with large ffts: core 0 | core 1 | core 2| core 3 | μετα απο 20 λεπτα περιπου 44 45 51 39 [ATTACH]6422[/ATTACH] Τωρα θα ανοιξω overclocking Θεμα!! εκει να δειτε πριξιμο που εχετε να δειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Νοέμβριος 17, 2009 Author #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 μια ερωτησουλα θα δω διαφορα στις θερμοκρασιες αν βαλω δευτερο ψυγειο κατι σαν κ αυτο?αν ναι θα αντεξει κ to NB η δε χρειαζετε στο ΝΒ??Back Ice Radiator GTS 240η Black Ice Radiator GTX 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Νοέμβριος 17, 2009 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 http://outofspecs.gr/forum/showpost.php?p=31388&postcount=82Εδω ειμαι με 2 black ice gts. Νερο σε cpu, gpu (8800gt) και μνημες (μονο για την κ**λα μου εβαλα στις μνημες.... εκει κι αν δεν χρειαζεται!)Αν θες να βαλεις νερο στο nb για να ανεβασεις πιο πολυ τον quad δεν νομιζω οτι θα καταφερεις τπτ γιατι πιστευω οτι ειναι θεμα chipset και οχι temps.Αν θες να βαλεις 2ο ψυγειο για να εχεις καλυτερες temps οκ αν και προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει αν δεν δεις παραπανω mhz, εκτως και αν οι temps που εχεις τωρα ειναι μεγαλες!Διαφορα θα δεις σε full load και θα ειναι πιο μεγαλη οσο ανεβαινει η cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Νοέμβριος 28, 2009 Author #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 αν βαλω 2ο διπλο ψυγειο παλι της swiftech για να δω καλυτερες θερμοκρασιες θα πεσει η ροη δραματικα???η θα ναι κομπλε??μηπως αν βαλω κ αλλο ψυγειο θα αργει πολυ το νερο?κ κατι αλλο σημαντικο πως βγαζουμε το νερο αν θελω να κανω μια αλλαγη?η προσθεση ψυγειο η καποιου μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 29, 2009 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 αν βαλω 2ο διπλο ψυγειο παλι της swiftech για να δω καλυτερες θερμοκρασιες θα πεσει η ροη δραματικα???η θα ναι κομπλε?δεν θα δεις και τεραστια διαφορα στις θερμοκρασιες. το πολυ 3-4 βαθμους. η ροη δεν θα πεσει δραματικα, η D5 θα την παλεψει.κ κατι αλλο σημαντικο πως βγαζουμε το νερο αν θελω να κανω μια αλλαγη?η προσθεση ψυγειο η καποιου μπλοκ?δυσκολο ερωτημα.Εγω αδειαζω το τανκ με μια συριγγα, βγαζω τον εναν σωληνα και τον στελνω σε μια λεκανη, ανοιγω και την αντλια και οτι βγει βγηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Δεκέμβριος 17, 2009 Author #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 ΠΑδιες επιτελους τελειωσε το project ελπιζω να σας αρεσει εμενα παντως πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 17, 2009 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Πολυ χρωματιστο για τα γουστα μου,αλλα φαινεται ομορφο. Απο τη στιγμη που εσενα σου αρεσει τοτε ειναι ωραιο Βαλλε και καμια φωτο απο το εσωτερικο ρε συ.Με ανοιχτο το πλαινο. Kαι καμια νυχτερινη να δουμε τον φωτισμο του. Επισης,μου φαινεται λιγο υπερβολικο να εχεις μεσα 3 λαμπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Δεκέμβριος 17, 2009 Author #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Πολυ χρωματιστο για τα γουστα μου,αλλα φαινεται ομορφο.Απο τη στιγμη που εσενα σου αρεσει τοτε ειναι ωραιο Βαλλε και καμια φωτο απο το εσωτερικο ρε συ.Με ανοιχτο το πλαινο. Kαι καμια νυχτερινη να δουμε τον φωτισμο του. Επισης,μου φαινεται λιγο υπερβολικο να εχεις μεσα 3 λαμπες η ψηφιακη το εχει κανει τοσο πολυ φωτεινο!!! οι λαμπες ειναι 4 αν δεν εβαζα τοσες δε θα φωτηζαν οι σωληνες καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 17, 2009 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Κλεισε το φλας της μηχανης και θα εχεις Pitch Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 18, 2009 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 ωραια χρωματα Το μαυρο μπλε εχει γινει σουπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 18, 2009 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Πολυ καλο εγινε! μου αρεσε και εμενα η επιλογη των χρωματων. :respect: βγαλε και καμια χωρις φλας οπως ειπε και ο crazyant και μια χωρις το πλαινο. Φυσικα μην ξεχασεις να τις προσθεσεις στην Gallery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.