ATi Αύγουστος 7, 2006 #21 Αύγουστος 7, 2006 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 15:28] Το uTorrent έχει ένα Event Log, αν θυμάμαι καλά, στο οποίο γράφει και αν είναι accessible η θύρα... Σαφώς, αλλά τι ακριβώς λέει ο Logger? Γιατί αν λέει Unable to map Upnp port δεν υπαρχει κανένα "πραγματικο" πρόβλημα.....
nickstamat Αύγουστος 7, 2006 #22 Αύγουστος 7, 2006 Αυτό που λες σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανοίξει τη θύρα στο ρούτερ μέσω UPnP, πράγμα που είναι σημαντικό γιατί σημαίνει ότι δεν έχεις ορίσει χειροκίνητα τη θύρα και προσπαθεί να την ανοίξει με αυτόν τον τρόπο... Σωστά?
ATi Αύγουστος 7, 2006 #23 Αύγουστος 7, 2006 What does "Unable to map UPnP port to xx.xx.xx.xx:xx" mean?This error means that ΅Torrent was unable to map the port with UPnP. If you have a green status light or have forwarded your port manually, you can safely ignore this error. However, if you have a yellow/red status light, it may mean that you need to forward the port manually, or that your firewall is blocking incoming connections. UPnP will currently only work on Windows XP in 1.5, so other OSes will need to forward manually. However, 1.5.1 beta 462 and later support UPnP on ALL OSes. Από το help του μtorrent...@ blade_pan: Είπες ότι είχες πριν λίγο πρασινο τικ.... Δλδ δεν κατεβάζεις πάντα αυτό που θες? Τι άλλα error γράφει ο Logger?
nickstamat Αύγουστος 7, 2006 #24 Αύγουστος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ATiWhat does "Unable to map UPnP port to xx.xx.xx.xx:xx" mean? This error means that ΅Torrent was unable to map the port with UPnP. If you have a green status light or have forwarded your port manually, you can safely ignore this error. However, if you have a yellow/red status light, it may mean that you need to forward the port manually, or that your firewall is blocking incoming connections. UPnP will currently only work on Windows XP in 1.5, so other OSes will need to forward manually. However, 1.5.1 beta 462 and later support UPnP on ALL OSes. Από το help του μtorrent... :flower:
ATi Αύγουστος 7, 2006 #25 Αύγουστος 7, 2006 Αρχική απάντηση από nickstamat :flower: Τλκ τι σκ*τα πρόβλημα υπάρχει γιατι δν εχω καταλάβει (εκτός ελαχίστων)........
blade_pan Αύγουστος 7, 2006 Author #26 Αύγουστος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ATi Εγώ το έχω enabled το DHCP.... Το ότι η πόρτα ηταν κλειστή πώς το κατάλαβες? Από το Speed Guide??? ναι...?! Αρχική απάντηση από nickstamat Το uTorrent έχει ένα Event Log, αν θυμάμαι καλά, στο οποίο γράφει και αν είναι accessible η θύρα... που το γραφει αυτο... Αρχική απάντηση από ATi @ blade_pan: Είπες ότι είχες πριν λίγο πρασινο τικ.... Δλδ δεν κατεβάζεις πάντα αυτό που θες? Τι άλλα error γράφει ο Logger? Το τικ οποτε του καπνισει μπαινει και βγαινει...ετσι η ταχυτητα μαμιεται... στο Log ειδα κατι για udp bind() - το εκανα clear καταλαθος...
blade_pan Αύγουστος 9, 2006 Author #27 Αύγουστος 9, 2006 ολα οκ..με φρεσκε windows ολα οκ...Πως γινεται ομως η ταχυτητα να μην ανεβαινει πανω απο 250???Μηπως θελει και αλλες ρυθμισεις?4mbit εχω...
ATi Αύγουστος 9, 2006 #28 Αύγουστος 9, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan ολα οκ..με φρεσκε windows ολα οκ...Πως γινεται ομως η ταχυτητα να μην ανεβαινει πανω απο 250???Μηπως θελει και αλλες ρυθμισεις?4mbit εχω... ε δεν εξαρτάρται μόνο απο τη συνδεση σου αυτο.......κι εγω με την 512 δν κατεβαζω συνεχεια με 56... γυρω στο 40-50 κυμαίνεται....
nickstamat Αύγουστος 10, 2006 #29 Αύγουστος 10, 2006 blade_pan η θεωρητική μέγιστη ταχύτητα download για τη σύνδεσή σου είναι 4096 / 8 = 512 KB/s... ΠΟΤΕ όμως δε θα φτάσεις αυτήν την ταχύτητα και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν με πόσο θα κατεβάζει... Π.χ. ο θόρυβος της γραμμής, η κίνηση του δικτύου κλπ. Λέγοντας 250 τι ακριβώς εννοείς? 250 KB/s?? Πώς το μέτρησες αυτό το νούμερο? Για να μετρήσεις την ταχύτητα της σύνδεσής σου, προτείνω να κατεβάσεις το DUMeter (http://www.dumeter.com)... Είναι trial, αν θες στείλε ΠΜ για "περαιτέρω πληροφορίες"...
Tsofli Αύγουστος 10, 2006 #30 Αύγουστος 10, 2006 Μια σελίδα που βρήκα χρήσιμη για τη ρύθμιση του μtorrent http://ut-settings.go.pl/ σχετικά με ταχύτητες.
jpavly Οκτώβριος 11, 2006 #31 Οκτώβριος 11, 2006 Επαναφέρω το θέμα για άλλες 2 περιπτώσεις δυσκολίας port forwarding.1) Στη δουλειά έβαλα το Fritz σε ένα switch για να γλυτώσω από το sharing της σύνδεσης. Έκτοτε δεν μπορώ να ανοίξω τα ports του eMule. Είναι και τα 2 τσεκαρισμένα, αλλά τα ports δεν νιώθουν :wassat:. Το forward το δοκίμασα σε IP 192.168.178.20 και .21 αλλά καμία διαφορά. Οι ΙΡ σε όλα τα PC είναι καρφωτές 192.168.178.1x2) Στο σπίτι, το Fritz είναι με USB στο PC μου και όλα καλά. Στου ξαδέρφου όμως που έχουμε Lan, δεν ακούνε τα ports κι εκεί.Προτάσεις κανείς?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.