Alexisferos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2009 θα ήθελα παλι την γνώμη σας μου περίσσεψαν κάτι λ7 και ενω εχω μια kodak v803 και μπορώ να πω οτι για τα 150€ που ειχα δώσει πριν κατι χρόνια ειναι τέλεια για μενα παντα (απλά σκέφτηκα να την αφήσω στον πατέρα μου)όπως καταλάβατε δεν ζητάω τις τρελές επιδώσεις αλλα μια καθημερινή φωτογραφική που να αντέχει η μπαταρία της να μπορείς να την βάλεις στην τζεπη κ γενικά να την εχεις συνέχεια πεταμένη απο εδω κ απο εκεί για να βγάζεις φωτογραφίες.το όριο ειναι 180€ και ουτε λεπτό παραπάνω μπας κ παρω κ εναν ssd για το καημένο το pc. εχω ερωτευτεί την fujifilm-finepix-z33wp που ειναι κάτω απο τα 180€ ειναι αδιάβροχη μεχρι τα 3 μέτρα κ γενικα αντέχει σε σκόνες κ κρύο και στα review δίνει μέτρια αποτελέσματα φωτογραφιών.κατά τα άλλα ειναι μια μικρή τυπικη φωτογραφική.(το αδιάβροχο ειναι καλό αλλα οχι κ αποκλειστικό , γιατι το καλοκαίρι κανω rafting και τον χειμώνα λιώνω στο snowboard και τόσα χρόνια εχει καταφέρει να επιζήσει η kodak μόνο με μερικές γρατσουνιές στο μεταλλικό σώμα τις)εσείς τι έχετε να προτείνετε, δεν με καίει κ ιδιετερα να ειναι αδιάβροχη οσο να εχει καλή μπαταριά (μια που η kodak και η fuji αντέχουν 300+ φωτογραφίες) να ειναι μικρή κ να μπορώ να την πετάω απο δω κ απο κει κάθε μέρα.ελπιζω να καταλάβατε το σκεπτικό μου κ ζηταω την βοήθεια σας μια που ειναι τοσες πολλές οι κάμερες στα 150+ που κ review να αρχίζω να διαβάζω δεν τελειώνω ουτε σε εναν μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 ριξε μια ματια στα παλια θεματα: Φωτογραφικη μηχανη NV100HD.ψηφιακη για ασχετο μεχρι 150 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 ναι δικό μου λάθος που δεν έψαξα πρώτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Δες και για αυτές..http://www.skroutz.gr/s/71975/Sony-DSC-W270.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/71980/Sony-Cyber-shot-DSC-W290.html?keyphrase=DSC-W290Bγάζουν και HD video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 αρκετά καλη η πρώτη την δεύτερη δεν την κοιτάω γιατι ξεφεύγει απο το ευροριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Σ'αυτα τα χρήματα μέχρι και 350 Ευρώ όλες ίδιες είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 εδω και κατι μέρες διαβάζω κ διαβάζω review και προχθές πήγα κ σε ενα μαγαζί να δω μερικές. (έψαχνα κατι μικρο κ καθημερινό)στα review παρατήρησα ολο ολο και κατι θα τους φταίει.και αφου έψαξα παλι αρκετά παράγγειλα την pentax optio ws80 σε ασπρο μαυρο στα 170€ με τα μεταφορικά. είχα καταλήξει η στην ws80 αυτη που πηρα, (μια που ειναι σαν τον μεγαλύτερο αδερφό της Pentax P70), η στην Panasonic Lumix DMC-FS15 που σύμφωνα με οσα διάβαζα ειναι 2 απο τις καλύτερες ultra compact φτηνές φωτογραφικές.στην sony δεν πηγα μονο κ μονο για τον τυπο αποθηκευτικου μεσου που θελει, ξερετε Memory Stick, δλδ οσες SD/SDHC εχω θα πανε για πέταμα μια που ολες μου οι συσκευές όταν ειμαι σε διακοπές mode ,κινητό και ράδιο στο αμάξι δέχονται sd/sdhc, και ποτε δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς μια μνήμη παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 looks cool. Μολις την παρεις review asap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 12, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 θα είναι στο σπίτι μου στην ΕΛΛΑΔΑ οπως κ πολλά αλλα πράγματα αλλα το θέμα ειναι πότε θα κατέβω εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.