alexandross Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Αποσυμπιεζω ενα rar αρχειο και μου προκυπτουν 2 αλλα αρχεια με αυτες τις καταληξεις. Μικρα σε μεγεθος. Το μεν jad φαινεται απροσδιοριστο, το δε jar εχει τo εικονιδιο του Wordpad Document. Aν παω να το ανοιξω μου λεει "Failed to load Main-Class manifest attribute from.... .jar"Πως μπορω να δω το περιεχομενο αυτων των αρχειων?
Qlim4X Αύγουστος 3, 2006 #2 Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από alexandross Αποσυμπιεζω ενα rar αρχειο και μου προκυπτουν 2 αλλα αρχεια με αυτες τις καταληξεις. Μικρα σε μεγεθος. Το μεν jad φαινεται απροσδιοριστο, το δε jar εχει τo εικονιδιο του Wordpad Document. Aν παω να το ανοιξω μου λεει "Failed to load Main-Class manifest attribute from.... .jar"Πως μπορω να δω το περιεχομενο αυτων των αρχειων? Μόνο με κάποιο πρόγραμμα για java τα αρχείο που βλέπεις είναι java document files
Qlim4X Αύγουστος 4, 2006 #4 Αύγουστος 4, 2006 Αν είναι σε compiled μορφή μόνο να το τρέξεις μπορείς αλλά αν δεν είναι τότε και να το επεξεργαστής για τι αρχείο μιλάμε όμως???Κάποιο project κάποιο game κάποιο plug-in τι?
ntemian Αύγουστος 4, 2006 #5 Αύγουστος 4, 2006 Τα .jad και .jar αρχεία συνηθως είναι τα εκτελέσιμα εφαρμογών για κινητά
alexandross Αύγουστος 4, 2006 Author #6 Αύγουστος 4, 2006 δε ξερω τι ακριβως ειναι, να τα ανοιξω θελω...
Koutsh_Maria Αύγουστος 4, 2006 #8 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από NTEMIAN [Σήμερα, στις 02:31] Τα .jad και .jar αρχεία συνηθως είναι τα εκτελέσιμα εφαρμογών για κινητά συμφωνώ μαζί σου.
tassoss Αύγουστος 4, 2006 #9 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 12:06] me winrar... :toomuchne παιχνιδια java για κινητο ειναι. θα χρειαστεις ειτε java developer kit ή κατι σαν αυτο
jogi Αύγουστος 4, 2006 #10 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από tassoss :toomuchne παιχνιδια java για κινητο ειναι. θα χρειαστεις ειτε java developer kit ή κατι σαν αυτο Λοιπόν, τα jar αρχεία ειναι κατι σαν zip files. Περιέχουν εσωτερικά .class αρχεία, δηλαδή compiled java αρχεία, και άλλα resources (images). Εγώ εχω jar αρχεία στο pc μου και δεν ειναι παιχνίδια κινητών, αλλα εφαρμογές. Ο λογικός τρόπος για να δείς τα περιεχόμενα του jar αρχείου, είτε ειναι παιχνίδι ειτε εφαρμογή ειτε οτιδηποτε ειναι αποσυμπιέζοντας το και κοιτώντας τα περιεχόμενα του. Ενας τρόπος ειναι μεσα απο το winrar.http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/guide/jar/http://java.sun.com/j2se/1.3/docs/guide/jar/jar.html"JAR file is a file format based on the popular ZIP file format and is used for aggregating many files into one. A JAR file is essentially a zip file that contains an optional META-INF directory."Αν εχετε απορίες διαβάστε τα παραπάνω.
alexandross Αύγουστος 4, 2006 Author #11 Αύγουστος 4, 2006 jogi, με το win.rar δεν ανοιγουν. Αν μου λετε οτι ειναι μονο για κινητα, τοτε δε με ενδιαφερουν οποτε τα πεταω. (tassoss, αυτος ο δικτατορας(47χρονια τωρα!)τι γυρευει στο avatar σου??)
jogi Αύγουστος 4, 2006 #12 Αύγουστος 4, 2006 Aποκλείεται. Εισαι σίγουρος? Για πες, πως δοκίμασες να τα ανοίξεις? Με ποιά έκδοση? Τα αρχεία αυτά μπορεί να είναι απο οποιοδήποτε πρόγραμμα, οπως και απο την ίδια την java, οποτε αν τα σβήσεις δεν θα σου δουλεύει! Πες που βρήκες τα αρχεία για να καταλάβουμε αν χρειάζονται η όχι.
alexandross Αύγουστος 5, 2006 Author #13 Αύγουστος 5, 2006 Τα βρηκα απ τα torrents. Oπως λεω στο πρωτο μου post, απο win.rar αρχεια προηλθαν οπως τα περιγραφω.Τωρα δεν θυμαμαι καν για τι ακριβως προκειται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.