gdp77 Αύγουστος 4, 2006 #22 Αύγουστος 4, 2006 Προφανώς ο Frost δεν κατάλαβε ότι το quote που δίνει επιβεβαιώνει ότι οι AM3 επεξεργαστές θα δουλεύουν μια χαρα σε AM2 mobo. Εκτός και αν δεν κατάλαβα το λόγο που έδοσες το quote...
FrOsT Αύγουστος 4, 2006 #23 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Προφανώς ο Frost δεν κατάλαβε ότι το quote που δίνει επιβεβαιώνει ότι οι AM3 επεξεργαστές θα δουλεύουν μια χαρα σε AM2 mobo. Εκτός και αν δεν κατάλαβα το λόγο που έδοσες το quote... Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι οι επεξεργαστές AM3, παρ' όλο που θα μπορούν να συνεργαστούν με mobos τύπου AM2, ενώ θα προσφέρουν 5,2GT/s [GigaTransfers/second] λόγω της αρχιτεκτονικής AM2, θα περιορίζονται στα 2,0 GT/s. Tα 5,2GT/s είναι απαραίτητο συστατικό για την απόδοση των μοντέλων quad-core της εταιρείας."μια χαρα"+ ήταν απάντηση στον kunoobidi
zyx Αύγουστος 4, 2006 #24 Αύγουστος 4, 2006 μα στο que λεει ο φιλος οτι σε am3 mobo να βαλει am2 cpu κατι που δεν υσχηει. gdp διαβασε ξανα
gdp77 Αύγουστος 4, 2006 #25 Αύγουστος 4, 2006 This also infers that AM3 CPUs will have both DDR2 and DDR3 support on the integrated memory controller. DDR3, like DDR2, has 240-pin, but the two formats are not pin-compatible.Με DDR2 δε θα χρειάζεσαι το HT3.0 . Θα έχεις απλά την ταχύτητα των "κολλημένων" quad core της Intel.
FrOsT Αύγουστος 4, 2006 #26 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Με DDR2 δε θα χρειάζεσαι το HT3.0 . Θα έχεις απλά την ταχύτητα των "κολλημένων" quad core της Intel. Μιας και ξέρουμε τι κάνουν οι quad am3 της amd με ddr3, ξέρουμε τι θα κάνουν και με ddr2 και συγκρίνουμε με τον ανταγωνισμό κιόλα!
greekfragma Αύγουστος 4, 2006 #27 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 00:19] Με DDR2 δε θα χρειάζεσαι το HT3.0 . Θα έχεις απλά την ταχύτητα των "κολλημένων" quad core της Intel. ρε φιλε δε μου δινεις και μενα να διαβασω απο αυτον τον καζαμια που ενημερωνεσαι? απορω πως τα εχεις μαθει ολα αυτα τα super secrets....... μοιρασε τη γνωση σου απλοχερα στο φορουμ μιας και το κατεχεις τοσο πολυ το πραγμα. δωσε κανα λινκ κανα pdf.....κατι τελος παντων γιατι πρεπει να τα εχω καπου σωσμενα να τα μελεταω. δεν σε ειρωνευομαι.πραγματικα τα ζηταω αυτα πιο πανω
greekfragma Αύγουστος 4, 2006 #29 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 01:15] I rest my case. σε παρακαλω.γιατι?μολις δειχνει καποιος οτι κατεχει καποια πραγματα αμεσως να φανει οτι χλευαζουμε........εγω πραγματικα θελω να διαβασω με καθε λεπτομερεια τις πηγες σου.
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2006 #30 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:17] σε παρακαλω.γιατι?μολις δειχνει καποιος οτι κατεχει καποια πραγματα αμεσως να φανει οτι χλευαζουμε........εγω πραγματικα θελω να διαβασω με καθε λεπτομερεια τις πηγες σου. !!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΩΡΓΗ !!!!! απο την υπερβολικη "μελετη" μπορει να τυφλωθεις
ea6gka Αύγουστος 4, 2006 #31 Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης !!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΩΡΓΗ !!!!! απο την υπερβολικη "μελετη" μπορει να τυφλωθεις
ΒΑΒΑ84 Αύγουστος 4, 2006 Author #32 Αύγουστος 4, 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πραγματικά.... αλλά από κάποια στιγμή και μετά με μπερδέψατε! Εψαξα για μια σοβαρή μητρική που να υποστηρίζει και conroe αλλά στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω (120Ευρώ) δεν βρήκα. Οπότε μάλλον αναγκαστηκά θα πάω σε ΑΜ2 σόκετ. Βρίσκω και πολύ καλύτερες τιμές στους επεξεργαστές. Νομίζω ότι για conroe θα πρέπει να περιμένουμε κανα 3μηνο για να βγει κάποιο καλό και οικονομικό Μ/Β. Όσοι βιαζόμαστε μάλλον θα καταφύγουμε στην AMD... Τουλάχιστον από όσα μου γράψατε αλλά και από αυτά που έψαξα μόνος μου αυτά καταλαβα! :)
FrOsT Αύγουστος 5, 2006 #33 Αύγουστος 5, 2006 Υπάρχει η Gigabyte ds3 165euro + 6300 ~200 euro.Κρίμα αν δεν μπορείς να δόσεις λίγα παραπάνω.
nikos Αύγουστος 5, 2006 #34 Αύγουστος 5, 2006 και εγώ παιδιά , πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στην αγορά , η πιο οικονομική ανάβμιση αφορά τους AMD , προχθές έριξα μια ματιά στα μαγαζιά , ο 3800 διπλός πυρήνας έχει πε΄σει στα 180 ευρώ , βάλε και μια μητρική περίπου 100 ευρώ , οπότε με σχετική οικονομία , φτιάχνεις ένα σύστημα , που μπορεί να μην είναι στην κορυφή της τεχνολογίας (σιγά δηλ και τι έγινε , κάτι τρέχει στα gipsy) δουλεύει πάρα πολύ καλά . Συν ότι χρησιμοποιέίς την μνήμη που ήδη έχεις (DDR1 ) κλπ.conroe από γενάρη και βάλε . Εξάλλου πριν καταφτάσουν τα vista δεν βλέπει και τόση μεγάλη ανάγκη από hard core harware .Το υπάρχον φτάνει και περισσεύει .
Chosen Αύγουστος 5, 2006 #36 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από nikos [Σήμερα, στις 10:57] και εγώ παιδιά , πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στην αγορά , η πιο οικονομική ανάβμιση αφορά τους AMD , προχθές έριξα μια ματιά στα μαγαζιά , ο 3800 διπλός πυρήνας έχει πε΄σει στα 180 ευρώ , βάλε και μια μητρική περίπου 100 ευρώ , οπότε με σχετική οικονομία , φτιάχνεις ένα σύστημα , που μπορεί να μην είναι στην κορυφή της τεχνολογίας (σιγά δηλ και τι έγινε , κάτι τρέχει στα gipsy) δουλεύει πάρα πολύ καλά . Συν ότι χρησιμοποιέίς την μνήμη που ήδη έχεις (DDR1 ) κλπ.conroe από γενάρη και βάλε . Εξάλλου πριν καταφτάσουν τα vista δεν βλέπει και τόση μεγάλη ανάγκη από hard core harware .Το υπάρχον φτάνει και περισσεύει . Asrock 775Dual Vista/Conroe στα 75Παίρνει και DDR αλλά και DDRII.Παίρνει και AGP αλλά και PCI-e.Όπως καταλαβαίνεις, ό,τι μνήμες και ό,τι κάρτα γραφικών και να έχεις, τα κρατάς.Η καλύτερη μητρική για OC δεν είναι, αλλά και στα 2.5 γίγα να τον πας τον φτηνούλη Ε6300, πάλι σακουλάκια για εμετό θα μοιράζει στους Χ2 (τον 3800+ τον έχει στα defaults από τα αποδυτήρια).
ΝTG Αύγουστος 5, 2006 #37 Αύγουστος 5, 2006 ναι μεν φτηνο αλλα δεν νομιζω να κλοκαρει καθολου...Δεν πρεπει να κλειδωνει το pcie οποτε...κοντα στο 15% oc...(αν παλι κλειδωνει και δεν το πηρα χαμπαρι....σορυ..)Οποτε συγκρινουμε εναν 3800 Χ2 στα 2800 με εναν Ε6300 στα 2γιγα περιπου!Μικροδιαφορες?defaults και οι δυο τους αλλαζει το πραμα!Το μαμημενο το oc φταιει για ολα που για να παιξεις καλα με conroe θες μητρικη απο 170 για την ds3 και 965 και καμμια 240+++ για καποια καλη με 975!Εεε να μην παρεις και τον καλο....τον Ε6600??... 4MB ειναι αυτα...εχει και πολλαπλασιαστη 9 οποτε και 400 να πας καλα ειναι...Καπου ειχε παρει το ματι μου μια dfi infinity!Τι απεγινε αυτην?
FrOsT Αύγουστος 5, 2006 #38 Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGΚαπου ειχε παρει το ματι μου μια dfi infinity!Τι απεγινε αυτην? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29050
ΝTG Αύγουστος 5, 2006 #39 Αύγουστος 5, 2006 δεν εννοω αυτο..νομιζω ο chroma την ειχε παρει!??!?!!Η συγκεκριμενη τι απεγινε?Κανενα μινι review..τιπ...400αρισε..?
ΒΑΒΑ84 Αύγουστος 6, 2006 Author #40 Αύγουστος 6, 2006 Καλή η μητρική που πρότεινε ο chosen (ΑsRock) που υποστηρίζει και κονροε και είναι και στα 75 ευρώ(!) αλλά με χαλάει ένα πράγμα πάρα πολύ που κατά τη γνώμη μου είναι και πολύ σημαντικό! Εχει chipset ... VIA ... θα μου πείτε σ'αυτά τα λεφτά τι περιμένεις και θα έχετε δίκιο αλλά... θά'θελα αν βάλω κονροε να κάνω πιο σωστή δουλειά... οπότε περιμένουμε κανα 3μηνο ακόμα τουλάχιστον!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.