Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Καλησπερα παιδια, σημερα πηγα στον θειο μου μηπως και καταφερω να δω τι παιζει με τον εκτυπωτη του (Inject Canon S900). Δυστυχως δεν καταφερα και πολλα γιατι πιθανόν να έχει χαλάσει ενα chip που έχει (βρισκεται πισω απο τα μελανακια στο "δοχειο" που τα παει αριστερα-δεξια) γιατι οταν βγαλαμε την πλακετα, ο εκτυπωτης εδειχνε OK, οταν ομως την ξανα βαζεμε πανω (δεν γινεται να εκυπωσεις χωρις μελανια και το δοχειο που τα πηγαινοφέρνει) παλι εβγαζε προβλημα. Δεν ειναι προβλημα ρυθμίσεων. Εχει χαλάσει κατι στο hardware του εκτυπωτη. Ο εκτυπωτης ειναι αγορασμενος απο ενα καταστημα της Γερμανιας, τώρα ομως ο Θειος μου μενει μονιμα Ελλαδα... Οποτε... που μπορει να τον πάει για service ;
Dr.Paneas Αύγουστος 3, 2006 Author #3 Αύγουστος 3, 2006 Λακωνας εστι spc Πες τιποτα βρε, τι μου πετας ενα link... ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Βούλγαρη, 5-7, 54655 Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310423063, Fax.: 2310423417 e-mail : thessaloniki@intersys.gr Να τους παρω τηλ δηλαδη ;
spc Αύγουστος 3, 2006 #4 Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Λακωνας εστι spc Πες τιποτα βρε, τι μου πετας ενα link... ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Να τους παρω τηλ δηλαδη ; Αν βαριέσαι να τους πάρω εγώ βρε παιδί μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.