mefistofelis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 H βασικη μου απορια ειναι αν μπορω να βαλω και ελληνικες λεξεις?Θελουν και τονο?
FrOsT Αύγουστος 2, 2006 #2 Αύγουστος 2, 2006 Μια χαρά παίζει με ελληνικές λέξεις. Παίζει και με τονισμένες και ατόνιστες.
Giannakis Αύγουστος 2, 2006 #4 Αύγουστος 2, 2006 Μάλιστα είτε βάλεις τόνο είτε όχι, σου βγάζει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα.
vdeseris Αύγουστος 3, 2006 #5 Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 00:55] H βασικη μου απορια ειναι αν μπορω να βαλω και ελληνικες λεξεις?Θελουν και τονο? Πιστεύω ότι θα ήταν πιο γρήγορο να το δοκιμάσεις μόνος σου...
Wizard! Αύγουστος 3, 2006 #8 Αύγουστος 3, 2006 Όσες θέλεις, αλλά δεν παίζει με όλες... Συνήθως άμα βάλεις πολλές αγνοεί τις τελευταίες. Όσο πιό μπροστά είναι μιά λέξη, τόσο πιό σημαντική τη θεωρεί.Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις διάφορα όπως:1. Εισαγωγικά - "adsad asdasd" θα σου φέρει την ακριβή φράση και όχι τις επιμέρους λέξεις2. Περιορισμό domain: site:.gr - Θα σου φέρει μόνο ελληνικά sites.3. Εξαίρεση λέξης: intel -cpu, θα σου φέρει αποτελέσματα για την Intel αλλά όχι αυτά που έχουν τη λέξη cpu:hi:
Jasim Αύγουστος 3, 2006 #9 Αύγουστος 3, 2006 Μπορείς να βάλεις τα πάντα,με τόνο,χωρίς τόνο, κεφαλαία, πεζά ακόμα και Greekglish
mefistofelis Αύγουστος 6, 2006 Author #10 Αύγουστος 6, 2006 μα εχω κανει λαθος μπορω να το αλλαξω μετα?
mefistofelis Αύγουστος 6, 2006 Author #12 Αύγουστος 6, 2006 Αμα δεν μπορω να το αλλαξω μετα και την πατησω?
FrOsT Αύγουστος 6, 2006 #13 Αύγουστος 6, 2006 Αρχική απάντηση από mefistofelis Αμα δεν μπορω να το αλλαξω μετα και την πατησω? Απλά κάνεις νέα αναζήτηση.
Barracuda Αύγουστος 6, 2006 #14 Αύγουστος 6, 2006 Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 19:57] μα εχω κανει λαθος μπορω να το αλλαξω μετα? είναι θέμα τριβής , καλα σου λενε τα αλλα παιδια κανε τις πρώτες δοκιμές
o polonos Αύγουστος 6, 2006 #15 Αύγουστος 6, 2006 Παντα μπορεις να κανεις delete (με το backspace) :D
WeirdAL Αύγουστος 6, 2006 #16 Αύγουστος 6, 2006 Το οριο των keywords ειναι 10, χωρις τα 'hacks' του. π.χ. filetype, domain κτλ...
WeirdAL Αύγουστος 8, 2006 #18 Αύγουστος 8, 2006 Π.χ. αν θελεις ενα flash με ονομα mitsotakis τοτε γραφεις mitsotakis 'filetype:swf' και σου βρισκει το αρχειο κατευθειαν. Αυτο ειναι ενα παραδειγμα hack. Εχει και αλλα, αν θες να βρεις γραψε google hacks στο Google... Πιανει πολλες φορες αυτη η λυση και οπως σου ειπα, δεν πιανει "χωρο" στα keywords...
Wizard! Αύγουστος 8, 2006 #19 Αύγουστος 8, 2006 Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει να το ψάξεις... :wassat: Μιλάμε για αναζήτηση στο Google... Δε μιλάμε για πείραμα πυρηνικής φυσικής όπου αν αποτύχει μπορεί να κοστίσει ζωές... Κάτι απορίες του τύπου "Αμα δεν μπορω να το αλλαξω μετα και την πατησω?" ειλικρινά δεν τις καταλαβαίνω... Τι να πατήσεις δηλαδή? Θα χάσεις 1 δευτερόλεπτο από τη ζωή σου, βλέποντας ότι δεν έφερε τα αποτελέσματα που θες και θα το διορθώσεις... Έλεος...!! Έχεις φάει τις απίστευτες ώρες εδώ μέσα ψάχνοντας για μιά απάντηση, που αν είχες αναλώσει μία μόνο από αυτές πειραματιζώμενος με το Google, θα είχες καταλάβει και πως δουλεύει και θα είχες βρει αυτό που ψάχνεις... Δεν καίγεται ούτε η cpu, ούτε ο δίσκος σου με λάθος keywords...
WeirdAL Αύγουστος 8, 2006 #20 Αύγουστος 8, 2006 Εμενα μια ξαδερφη μου δεν εβαλε σωστα keywords και μετα πεθανε ο σκυλος της...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.