kallileo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 Επεσε στα χερια μου ενας φορητος HP ο οποιος ειχε το γνωστο "nltdr is missing"....ολα οκ εγινε το φορματ και περαστηκαν τα Παραθυρα SP2. Το θεμα ειναι ο φορητος παθαινει κατι κολληματα. Γενικα αργει παρα πολυ. Εχει μολις 192Μ Ram αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το κολλημα οταν κανει να τα Windows κανα 5λεπτο...και αργει και σε ολες τις αλλες εφαρμογες οχι κολληματα λογω ελειψης υπολογιστικης δυναμης αλλα freezes. Υποψιαζομαι τον σκληρο αλλα δε εχω καταλαβει τι ακριβως γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Αύγουστος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 1-1 uninstall διάφορες εφαρμογές...σε εμένα έφταιγαν nod32+net limiter.Mου έκανε περιοδικά σπασίματα, αργούσε να ανοίξει και δεν έκλεινε...μόνον με το κόμβιον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Καθαρο απο φορματ ειναι δεν εχει τιποτα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 μηπως ειναι λογο ζεστης?Τα παιζει δλδ ειτε μνημη ειτε επεξεργαστης?Τι ακριβως μηχανημα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Ειναι ενας ΗP με Athlon XP Mobile 1700+ και 192MB Ram. Οταν εκανα φορματ μου περουσε σφαλμα κατα το τελος της διαμορφωσης..........Εσβησα το partition και το ξαναδημιουργησα και εγιναν ολα κανονικα μετα. Δεν μοπρω να καταλαβω τι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Αύγουστος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 1)κοίταξε τα partition την έχω πάθει και δεν ήξερα τι μου γινόταν στο φορητό μου 2) και όσον αφορά την μνήμη πιστέυω ότι είναι λίγη 3) τσέκαρες αν η μνήμη είναι συμβατή η μία με την άλλη? 4) τρέξε κάνένα προγραμματάκι για την αξιοπιστία του σκληρού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.