Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 Η αδερφη σημερα καθοταν στο PC και δεν ξερω πως τα καταφερε, bootαρε στα Windows και καπου εκανε κλικ στον firefox με αποτελεσμα καθε λιγο και λιγακι να μου πεταγονται banners και διαφημιστηκα παραθυρα καθως και ενα σπαστικο κατω δεξια διπλα στο ρολογακι που μου λεει security alert για να κανω κλικ και να φορτωσει banner. Εχω τρεξει Adaware SE και Spybot Search and Destroy δεν εχω καποιο Firewall εκτος απο το NAT ουτε AV προγραμμα διοτι δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα εδω και καιρο. Τι να κανω ;
FrOsT Αύγουστος 2, 2006 #2 Αύγουστος 2, 2006 Κάνε έναν κόπο και χρησιμοποίησε το Spyware Doctor, κάτι παρόμοιο έχω δει να το καθαρίζει εύκολα.edit σκάναρε Online Και με το panda δεν θα το ξηλώσει αλλά θα το βρει και θα σου πει ποιο είναι να σβήσεις εσύ.
Dr.Paneas Αύγουστος 2, 2006 Author #3 Αύγουστος 2, 2006 Ουπς το Active Scan του Panda βρηκε σε μισο λεπτο 54Spywares !!!! Κατεβαζω στο Spyware Doctor !!!!
Dr.Paneas Αύγουστος 3, 2006 Author #7 Αύγουστος 3, 2006 Ok παιδια ο Doctoras να βρηκε και τα εξολοθρευσε. Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες και αποτελεσματικες απαντησεις σας. Να στε καλα!
Jasim Αύγουστος 3, 2006 #8 Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 20:53] Κάνε έναν κόπο και χρησιμοποίησε το Spyware Doctor, κάτι παρόμοιο έχω δει να το καθαρίζει εύκολα.edit σκάναρε Online Και με το panda δεν θα το ξηλώσει αλλά θα το βρει και θα σου πει ποιο είναι να σβήσεις εσύ. Frost γιατι πιστεύεις ότι το Panda δε θα το ξηλώσει;Μήπως επειδή ο Dr Paneas δεν το χει εγκατεστημένο στο PC του και θα έκανε ένα απλό δοκιμαστικό scanning από το δικτυακό τόπο της Panda;Δε σ αμφισβητώ, απλά επειδή το αντιικό μου είναι αυτο και μάλιστα όλη η σουίτα ,τα spyware όχι απλά τα ξήλώνει, τα εξολοθρεύει κανονικά(που λέει ο λόγος) και μ ενδιαφέρει η γνώμη σου γιατί προσωπικά πιστεύω ότι είναι απ τα καλύτερα και μήπως τελικά μου χει ξεφύγει κάτι.
FrOsT Αύγουστος 3, 2006 #9 Αύγουστος 3, 2006 Το online σκανάρισμα του panda τα βρίσκει όλα σαν να είναι η κανονική έκδοση (τουλάχιστον έτσι λέει), αλλά ξηλώνει μόνο τους ιούς, όλα τα άλλα (Spyware, trojan κλπ) δεν τα πειράζει και βγάζει στο τέλος αναφορά με ότι έχει βρει και αν θες πας και τα σβήνεις εσύ Ως σουίτα είναι πολύ καλό και ασφαλές αλλά υπερβολικά βαρύ, για τα γούστα μου...
Jasim Αύγουστος 3, 2006 #10 Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 22:24] Το online σκανάρισμα του panda τα βρίσκει όλα σαν να είναι η κανονική έκδοση (τουλάχιστον έτσι λέει), αλλά ξηλώνει μόνο τους ιούς, όλα τα άλλα (Spyware, trojan κλπ) δεν τα πειράζει και βγάζει στο τέλος αναφορά με ότι έχει βρει και αν θες πας και τα σβήνεις εσύ Ως σουίτα είναι πολύ καλό και ασφαλές αλλά υπερβολικά βαρύ, για τα γούστα μου... Εντάξει ! Θα μ ενδιέφερε καμιά προτασή σου γιατί σε δύο μήνες θα πρέπει να τ αλλάξω ή να συνεχίσω με το ίδιο.
FrOsT Αύγουστος 3, 2006 #11 Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Jasim Εντάξει ! Θα μ ενδιέφερε καμιά προτασή σου γιατί σε δύο μήνες θα πρέπει να τ αλλάξω ή να συνεχίσω με το ίδιο. NOD32 + 2-3 καλά antispyware προγράμματα + firewall από το adsl router Αυτά έχω εγώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.