Jump to content

A64 X2 4400 σε X2 FX60

zpaf

Recommended Posts

Φίλε μου με την ΧP-90 έχεις και τίποτα fans να φυσάνε στα mosfets; Εγώ γιατί ψήνομαι στην PWM στους 46 idle με ανοιχτό το κουτί και νερό και χωρίς ρεύμα

@Snips ενα fan στα mosfets και ενα στις μνημες λογω του 3v

αχ τι πρεπει να κανω για να κρατησει αυτο εδω

αφου με αφησε εστω για ενα alt+prtsc δειτε το

post-2962-1416072714,9248_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Είσαι θεός!!!!!!!!!μακάρι και ο δικός μου 4400+ Χ2 να έβλεπε τέτοιες μέρες!!!!!αλλά που ακόμα στα 2210MHz είναι ο κακόμοιρος...

Φιλε μου εχουμε το ιδιο stepping,με μια διαφορα οτι εγω βαραθηκα να δοκιμαζω που θα παει,σταματησα στα 2750 με 1.52ν,αλλα επειδη εχουμε και ζεστες και ειναι επισης download machine,προτιμησα default ρευμα (το πιο κατω δλδ γιατι με το mod της μητρικης 1.35=1.55,αρα βαζουμε 1.375 που ειναι το αμεσως πιο χαμηλο).

@MADKiller7 φιλε μου να σε ρωτησω κατι επειδη βλεπω οτι εχεις υδροψυξη. Οπως ειδες σε προηγουμενο ποστ μου με 1,632v και το cpu στα 3000 το pcακι εμπαινε στα windows αλλα δεν εβγαζε μετροπρογραμματα.

Το νερο ποσο πιστευεις οτι θα βοηθουσε για να κρατησει το 3000 σταθερα.

Ποια τα ορια σε ταση του 4400

Απο οτι διαβασα για υδροψυξη με 250Ε μπορεις να στησεις ενα καλο κιτ απο τo xtremeshop

Ευχαριστω

Πιστευω μεχρι 1.55 ταση ειναι καλα για ενα καλο watercooling για καθε μερα. Το ψυχολογικο οριο του 1.60 δε θα πρεπει να ξεπερνιεται σε καμια περιπτωση παρα μονο για benching. Επισης αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ψυξεις με ενα μικρο ανεμιστηρα τα PWM. Με τους δυπιρινους ανεβαζει πολυ θερμοκρασια.

Εχω δοκιμασει τον συγκεκριμενο 4400 με αερα μεχρι το 1,55 και τα 2800 οπου ειναι οριακα (γυρω στους 60 βαθμους στο s$m fpu) απο πλευρας θερμοκρασιων.

Σιγουρα δεν θα εδινα τα 250Ε που θελει μια καλη υδροψυξη για να ειμαι 2800 24/7 εκει.

Βλεποντας οτι με 1,63 στα 3000 μπαινω τουλαχιστον στα windows εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να ανεβω στο 1,7 ταση για να μπορεσω να σταθεροποιηθω σε αυτα τα επιπεδα.

Αν ενα καλο κιτ νερου δεν θα μου επιτρεψει να ειμαι σε καλες θερμοκρασιες στο 1,7 νομιζω οτι θα προτιμησω τα 2600 με το 1,4v.

Αν υπαρχει καποιος που δουλευει διπυρινο στο 1,7 με νερο θα ηταν καλο να ακουσουμε την γνωμη του.

Ευχαριστω

Δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να δουλευει για 24/7 με 1,7 ταση. Με μια καλη υδροψυξη παντος πιστευω τα 2850 με 2900 με 1.55 και κατι περισσοτερο θα τα εχεις σταθερα.

Αρχική απάντηση από zpaf

Αν υπαρχει καποιος που δουλευει διπυρινο στο 1,7 με νερο θα ηταν καλο να ακουσουμε την γνωμη του.

Ευχαριστω

Aν υπαρχει καποιος που μπορει να μου δανεισει διπυρηνο πολυ ευχαριστως να την πω!!!:hehe:.....ευθυμησαμε παλι...!

Αν με 1.63 μπαινεις windows η εκτιμηση μου ειναι οτι με νερο στα 1,65 θα εισαι σταθερος!

Aν εχεις περασει τα ορια του επεξεργαστη οτι και να δωσεις δε πιστευω να βοηθησει,καλυτερα κατσε στα 2.7~2.8 και εισαι οκ,αλλα με νερο,οχι αερα,εχω περιπου "διπλο" ψυγειο και οταν του ριξα 1.55 ειχα στο S&M 55-56c με 32 στο δωματιο.Τον λυπηθηκα με τετοιες θερμοκρασιες,ισως το χειμωνα τον παω εκει.

Στα 3GHz θα εισαι πιστευω με κανα chiller η phase.

250 ευρω για νερο ειναι πολλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.