ergotelis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 Kαλημέρα παίδες,μια ερώτηση, πως θα μπορούσα να επεξεργαστώ ένα κομμάτι Plexy?δεν εννοώ σαν αυτό που μπαίνει στο πλαινό που χρειάζεται απλά κόψιμο,εννοώ πιο μικρά Plexy που μπαίνουνε στα Mπλοκ. Χρησιμοποιώ τρυπάνι για τις τρύπες?Αν θέλω να ανοίξω λίγο ένα βαθούλωμα(τρύπα) ή να κάνω ένα υπάρχον βαθούλωμα μεγαλύτερο πάλι με τρυπάνι?Και μετά θα φαίνεται αυτό λείο ή πως θα μπορώ να το κάνω να φαίνεται ανθρωπινό?Γιατί το τρυπάνι νομίζω πως γδέρνει...
o polonos Αύγουστος 2, 2006 #2 Αύγουστος 2, 2006 Νομιζω πως γινεται με μια βουρτσα στο τορνο η σε μια φρεζα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Θα ρωτησω το απογευμα και θα σου πω. :)
Georgesod Αύγουστος 2, 2006 #3 Αύγουστος 2, 2006 Μπορείς να το κάνεις με ντρέμελ αλλά σε πολύ χαμηλές στροφές για να μην λιώσει το plexy και αλλοιωθεί το σχήμα
ergotelis Αύγουστος 2, 2006 Author #4 Αύγουστος 2, 2006 Eυχαριστώ παίδες αν έχω νέα ή κάνω κάτι θα σας το δείξω, συγκεκριμένα θέλω να επεξεργαστώ το Plexy ενός απλού μπλοκ για να αυξήσω τη ροή του, γιατί έχει μεν εξόδους 1/2 αλλά εσωτερικά είναι 1/4 ,κάτι που καταστρέφει τη ροή!
Georgesod Αύγουστος 2, 2006 #5 Αύγουστος 2, 2006 Aν είναι του Μιχάλη καλύτερα να του το στείλεις θα κάνει καλύτερη δουλειά
ergotelis Αύγουστος 2, 2006 Author #6 Αύγουστος 2, 2006 Δεν είναι από το μιχάλη ,είναι ένα απλό μπλοκάκι το οποίο πιστεύω μπορεί να βελτιωθεί πολύ με κάποιες επεμβάσεις, θα το ψάξω να το κάνω μόνος μου και ας το χαλάσω,αλλιώς θα πάρω άλλο, καλύτερα μόνος μου να μάθομε πως να χρησιμοποιούμε τα μηχανήματα!
unseen Αύγουστος 2, 2006 #8 Αύγουστος 2, 2006 Eγω θα ελεγα να μην το πειραξεις. Ξερω οτι δουλευει ετσι πολυ καλα. Δοκιμασμενο. Αν εισαι αποφασισμενος ομως κρατα τις θερμοκρασιες πριν και μετα οπως λεει ο unknown.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.