Jump to content

Πρόβλημα λογαριασμού.

Athens2004

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ ειμαι συνδεμένος το συστημα δεν με αφήνει να δω ας πούμε τους ενεργους online χρήστες ενώ σε διάφορα link θέματα μου λέει οτι δεν μπορω να εχω πρόσβαση κλπ κλπ :X: . Σήμερα δε' μου ζήτησε να δώσω mail επικοινωνίας :boxed: αλλα απο οταν ειχα κανει εγγραφη μεχρι σήμερα δεν ισχύει το τοτε mail , Με λίγα λόγια ,damit , μπορει να επέμβει κανενας mod να φτιάχτει το πρόβλημα των περιέργων του λογαριασμού μου . ?

1oν) Το who's online είχε ένα πρόβλημα ασφάλειας το οποίο διορθώθηκε και πρέπει να είναι οκ τώρα.

2ον) Δείξε μου ένα link που δεν έχεις πρόσβαση

3ον) Sorry :o αλλά δε καταλαβαίνω τι εννοείς με το email. Όταν έκανες την εγγραφή σου είχες βάλει ένα email και τώρα πλέον δεν παίζει; Αν θέλεις να το αλλάξεις μπορείς να μπεις στο προφίλ σου και να βάλεις κάποιο άλλο. Μετά θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα λάβεις στο email σου για να κάνει authenticate τον λογαριασμό σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.