Athens2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2006 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ ειμαι συνδεμένος το συστημα δεν με αφήνει να δω ας πούμε τους ενεργους online χρήστες ενώ σε διάφορα link θέματα μου λέει οτι δεν μπορω να εχω πρόσβαση κλπ κλπ :X: . Σήμερα δε' μου ζήτησε να δώσω mail επικοινωνίας αλλα απο οταν ειχα κανει εγγραφη μεχρι σήμερα δεν ισχύει το τοτε mail , Με λίγα λόγια ,damit , μπορει να επέμβει κανενας mod να φτιάχτει το πρόβλημα των περιέργων του λογαριασμού μου . ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 1oν) Το who's online είχε ένα πρόβλημα ασφάλειας το οποίο διορθώθηκε και πρέπει να είναι οκ τώρα. 2ον) Δείξε μου ένα link που δεν έχεις πρόσβαση 3ον) Sorry αλλά δε καταλαβαίνω τι εννοείς με το email. Όταν έκανες την εγγραφή σου είχες βάλει ένα email και τώρα πλέον δεν παίζει; Αν θέλεις να το αλλάξεις μπορείς να μπεις στο προφίλ σου και να βάλεις κάποιο άλλο. Μετά θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα λάβεις στο email σου για να κάνει authenticate τον λογαριασμό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Να εδώ ας πούμε βγάζει το ανωτέρω μήνυμα ενώ πάω να ανοίξω ενα link - thread που μου στειλαν σε πμ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Αν προσέξεις το url στο address είναι λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 2, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Οκ μου έστελνε λινκ το login του τρομάρα του ?? , οποτε αν ητανε και σφάλμα του συστήματος οι ενεργοι online , δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Case closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.