Jump to content

στήσιμο server....

disssconected

Recommended Posts

Γειά σας,

ασχολούμε εδώ και περίπου ένα μήνα με το dreamweaver 8 και κάνω κάποια πειράματα κατασκευής ιστοσελίδας σε java και xhtml...το θέμα είναι άλλο...επειδή δεν έχω ψάξει πολύ (καθόλου) τα πράγματα όσον αφορά τον server και το όλο στήσιμο της δουλείας...μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παραπέμποντας με σε πληροφορίες επί των server, την λειτουργία τους, το στήσιμο τους και γενικότερα ότι έχει να κάνει με server? (βίβλια σχετικά κτλ κτλ). Επίσης πέρα από τις διάφορες πηγές αν έχετε την καλοσύνη να μπορόυσατα να μου δίνατε κάποιες συμβουλές ωστε να ξέρω τι να προσέξω, τι να κάνω και τι να μην κάνω...

τί ακριβώς θες? να στήσεις server το pc σου για να τεστάρεις τοπικά τη δουλειά που κάνεις? ή ίνφο για ρυθμίσεις κλπ για κανονικούς σέρβερ για μόλις έρθει η ώρα να ανεβάσεις εκεί αυτό που φτιάχνεις?

Σε μια απλή μορφή και υλοποίηση....νοικιάζεις χώρο μέσω κάποιου παροχέα παίρνοντας ένα πακετάκι...σου δίνει FTP λογαριασμό και ανεβάζεις τα πραγματάκια σου στον κατάλληλο φάκελο. Τέλος.

Δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει αυτο το κομμάτι.

Αν χρησιμοποιείς scriptakia θα σου πουν σε πιο φάκελο πρέπει να τα ρίξεις και να τα σετάρεις.

όπως στα λένε. τπτ να σε ανησυχεί. όταν έρθει η ώρα θα κάνεις έρευνα αγοράς, θα δεις τί χώρο τί bandwidth σου δίνουν και σε τί πλατφόρμα, κάποια άλλα ακόμα που παίζουν ρόλο (βάσεις, mails κλπ), πού βρίσκεται ο σέρβερ (σημαντικό για λόγους ping αλλά και αν πχ είναι αμερική και αυτοί κάνουν συντηρήσεις τα βράδια, εδώ θα σου πέφτει μεσημεριάτικα... συν το 10πλάσιο ίσως ping, ανάλογα την περίπτωση)

όταν φτάσει η ώρα στείλε και κανα πμ για προσφορά;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.