Jump to content

Που πηγε το display memory ?Βοηθεια!!

crazyantonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τωρα τελευταια εχω ενα προβλημα με τιν καρτα γραφικων εκανα ενα εασυ ινφο στο νεεδ φορ σπεεδ και δειτε τι ειδα δισπλαυ μεμορι 0 ενω εχω 256 τι να κανω?ηελπ !!!!!

Mην βασίζεσαι σε αυτές τις μ@λ@κίες. Είναι για τον.....

Χρησιμοποίησε cpu-z, rivatuner, κ.τ.λ.

ρε εσεις το ανοιγε και επευτε αμεσως επισης αυτο ειχε ξεκινισει με το cs οταν το ανοιγα κολουσε αμεσως επειδη ηθελε μεμορυ τι να κανς?

ωραιος τιτλος.

κατατοπιστικοτατος και πραγματικα ωθει τα υπολοιπα μελη να μπουν και να διαβασουν το προβλημα σου........

crazyantonis και να λεγα οτι ειναι και η 1η φορα που το κανεις.........

Δες στο BIOS τι επιλογές σου για AGP x8/x4. Update στους drivers για αρχή.

Βάλε ένα τίτλο της προκοπής στο thread, οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με θέματα "help" "sos" κλπ.

"Τρελαντώνη" διόρθωσε σε παρακαλώ τον τίτλο σε κάτι χαρακτηριστικό. Αν παραμείνει έτσι το πιθανότερο είναι να καταλήξει στο μάυρο λαγούμι. Ευχαριστώ

Αρχική απάντηση από crazyantonis [Χθες, στις 23:50]

τωρα τελευταια εχω ενα προβλημα με τιν καρτα γραφικων εκανα ενα εασυ ινφο στο νεεδ φορ σπεεδ και δειτε τι ειδα δισπλαυ μεμορι 0 ενω εχω 256 τι να κανω?ηελπ !!!!!

μια μεταφραση καποιος γιατι δεν καταλαβα τι λεει το παιδι!:blink:

Μπαινει μεσα στο Easy info (ειναι ενα προγραμματακι που σου δειχνει καποια στοιχεια του pc σου) του παιχνιδιου Need For Speed (προφανως Most wanted) και στο πεδιο της μνημης της καρτας γραφικων αντι να του λεει 256ΜΒ που εχει του λεει ΟΜΒ :D Aυτο καταλαβα :p

είναι τα λεγόμενα engleek...

επίσης ο τίτλος θα ήταν καλύτερα heeelp αντί για helpppp, είναι πιο εύηχο. :nothing:

• 2 weeks later...

Βασικά δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα σου..

Μπορείς να μου το ξεκαθαρίσεις? Με Ελληνικά και Αγγλικά όπου χρειάζεται παρακαλώ για να είναι κατανοητό από όλους.. :T:

εχω ενα προβλημα οταν προσπαθω να μπω σε οποιοδηποτε παιχνιδι με πεταει οπως το need for speed most wanted.Ετσι εκανα ενα easy info και εβλεπε display memory 0 γι αυτο και με πετουσε τωρα τι να κανω?Σημιοτεον το display memory τις καρτας μου ειναι 256

δοκιμασε να δεις αν το hardware acceleration ειναι στο full.

Θα το βρεις στο display properties->settings->advanced->troobleshoot

(αν και για να ειναι αυτο θα σου εβγαζε οτι δεν υπαρχει καρτα....αλλα δοκιμασε)

Δηλαδή όλα τα παιχνίδια όταν πας να τα τρέξεις σε πετάνε έξω?

Μπες εδώ και κατέβασε τον τελευταίο WHQL nvidia driver που δεν έχεις.

Επίσης κατέβασε το RivaTunerκαι δώσε screenshots με πληροφορίες που σου λέει για την κάρτα σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.