Jump to content

4400 ή 4600

Futuristic

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από nikos

τι να δώσει κανένα 100 τον 3700 φίλε μου. 150 ,00 ευρώ έχουν καινούργοι , άλλο το θέμα αν θα βρει stock . Μιλάμε για κατρακύλα τιμών .Πριν 2 μήνες είχε 300 ευρώ , και τώρα τα μισά .

115 καινουργιος στο πλαισιο. Ωραια , ξεφτιλιστηκανε τελειως.

Κατα την γνωμη σας ενας 4400 στα 208 ευρω αξιζει τα λευτα του ή απλα πεταμε τα χρηματα μας?

αξίζει όποιος έχει είδη 939 πλατφόρμα και γλειτώνει την αγορά m/b,ram

Εγω που έχω Οpt 148 θα δω τόση διαφορά αν περάσω σε διπύρηνο? Μακροπρόθεσμα σίγουρα, αλλα αξίζει να σκοτώσω τώρα το cpu για εναν 4400/Οpt170 ή να περιμένω και να πάρω καινουργιο τον οκτώβρη μετά τη μείωση των τιμών?? Για conroe δεν παίζει αφού μνημη+μοβο δεν θέλω να αλλάξω :)

Αρχική απάντηση από manosone

Απο που τον πηρες?Εριξα μια ματια στο skrroutz αλλα δεν τον βρηκα στην τιμη που λες..

www.infoshop.gr

Δυστυχως μετα την ανανεωση του look της ιστοσελιδας του infoshop δε ανανεωθηκε αντιστοιχα το bot που τραβαει τις τιμες απο το μαγαζι (η δε μπορει να τραβηξει !)

4400 με 207 Ευρώ ή Opteron 165 με 244 Ευρώ?

Τι από τα δύο για ένα σύστημα που θα στηθεί για χρήση γραφείου και παιχνίδια?

Περιμένω την άποψη σας...

αν δεν είναι να κάνεις overclock πάρε τον 4400+

Αν είναι για oc πάλι 165.

Ο δικός μου απο infoshop που παρέλαβα σήμερα έχει καλό stepping απότι έψαξα στο inet.

CCBBE 0617FPMW και απότι είδα σε φόρουμ έχει τα 3GHz με γύρω στα 1.5v

Τον δικό μου θα τον δω σε δράση δυστηχώς σε καμιά βδομάδα που γυρνάω Ξάνθη

Αρχική απάντηση από DuKe [Χθες, στις 21:26]

αν δεν είναι να κάνεις overclock πάρε τον 4400+

Αν είναι για oc πάλι 165.

Ο δικός μου απο infoshop που παρέλαβα σήμερα έχει καλό stepping απότι έψαξα στο inet.

CCBBE 0617FPMW και απότι είδα σε φόρουμ έχει τα 3GHz με γύρω στα 1.5v

Τον δικό μου θα τον δω σε δράση δυστηχώς σε καμιά βδομάδα που γυρνάω Ξάνθη

Φίλε Duke πήρες 4400 ή 165?

165 μιας και ήθελα εγγυημένα τα 2700MHz(όπου οι περισσότεροι τα έχουν και με default voltage) , ενώ με τον 4400+ δεν είναι και τόσο σίγουρα τα πράματα.

’σε που με τον 165 έχεις και ποιο ποιοτικό πυρήνα, τον denmark, που προορίζονται για workstations.

Duke εχεις κανα λινκ για το stepping των 4400 που φερνει το infoshop? Σκεφτομαι να παρω εναν, με τετοιες τιμες συμφερει. Κριμα ομως για τον 3500 μου... Ξεφτιλα τιμη.

Σε 2 κομματια που ηρθαν πριν 1 βδομαδα,το στεπινγκ ειναι CCBWE0601MPM (δεν εχω ξεχασει γραμμα,3 ψηφια εχει στο τελος).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.