Jump to content

4400 ή 4600

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να πάρω έναν διπύρινο επεξεργαστή για να τον βάλω στο ήδη υπάρχον σύστημα μου και να το χρησιμοποιήσω για την δουλειά μου. Κυρίως δουλέυω με photoshop, illustrator και άλλα γραφιστικά προγράμματα. Σηκώνω βαριές εικόνες και έχω ανοιχτά πολλές φορές 3-4 προγράμματα να δουλεύουν. Για παιχνίδια θα χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.

Είμαι μεταξύ στον 4400+ με 1mb cache και στον 4600 με 512 ανα πυρήνα. Τι προτείνετε;

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Απο 3700+ που εχω και εγω σε 4400 δε ειναι και η σουπερ αναβαθμιση ασχετα οτι ειναι τσαμπα ο 4400. Γιατι δε κανεις λιγο υπομονη; Εκτος και αν βρηκες να δωσεις κανενα 100+ τον 3700.

τι να δώσει κανένα 100 τον 3700 φίλε μου. 150 ,00 ευρώ έχουν καινούργοι , άλλο το θέμα αν θα βρει stock . Μιλάμε για κατρακύλα τιμών .Πριν 2 μήνες είχε 300 ευρώ , και τώρα τα μισά .

Περιμενε και παρε conroe.Δεν νομιζω να εχεις μετα κανενα προβλημα...Τωρα αν εσυ θελεις να παρεις 4000 η 4600 σου προτεινω 4400

τι αλλο να αλλαξει ρε συ gregorisvas....αν παρει εναν conroe 6300 θα του παει 180 ευρω περιπου και μια μοβο με 120 αντε 150 ευρω = με 300 η 330 ευρω αντι για τον 4400+ που κανει 300 ευρω.Και μην μου πεις οτι ο 6300 εχει καμοια σχεση με τον 4400+ γιατι θα τρελαθουμε...αντε πες οτι τον φρεναρουν και οι μνημες ....και παλι με τον 6300 θα ειναι και παλι μπροστα....Ασε που ο conroe εχει χαμηλη καταναλωση ρευματος=>καλο ο/c :p ψαξε και θα δεις οτι οι conroe μαμανε και συμφερουν....

ασε που αργοτερα θα κλεγεται τα φραγκα που εδωσε για τον 4400+ αφου η amd θα ρηξει τις τιμες σε λιγο καιρο

βασικά παιδιά θα πάρω και conroe 6600 αλλά στο gaming system ;) αυτό το θέλω για την δουλειά καθαρά. Έχω μεγάλο δίλημα. Βρήκα 4400 με 230 και 4600 με 240 και δεν ξέρω τι να πάρω τελικά!!!!! στο tomshardware ο 4600 είναι σε όλα τα benchmark πάνω από τον 4400+ ....

4400+ αν τον παρεις μεταχειρησμενο σε καλη τιμη, αλλιως 4600+ γιατι στην αγορα ειναι φτηνοτερος, επειδη στα μοντελα με 1mb cache δεν εχουν ριξει τις τιμες πολυ επειδη θα καταργηθουν.

εαν δεν ειναι για photoshop το pc... και ειναι gaming....αλλαζει τιποτα στις προτιμησεις σας μεταξυ 4400 η 4600 ?

Αρχική απάντηση από ArisG

default 4600+

o/c 4400+

το πιο σωστο πιστευω ειναι το παραπανω ...για οποια χρηση το παρεις!

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:23]

το πιο σωστο πιστευω ειναι το παραπανω ...για οποια χρηση το παρεις!

συμφωνω και εγω ;)

Αρχική απάντηση από wifi

συμφωνω και εγω ;)

ωρε παλλικαρε πας 2 ωρες πισω!:slap:

προφιλ->επιλογες-> προς το τελος ...gmt+2Hrs βαλε..

45 προνομιουχοι Ελληνες [χωρις ονοματα] συνιστουν Core

Αμα θες ακου αυτους και τρεχα παρε αμα βρεις

Αλλιως αμα θες τωρα επεξεργαστη και δεν σε νοιαζουν κατι 20% και λοιπα μπιχλιμπιδια παρε ενα 4400+ και θα εισαι μια χαρα για καιρο

Αρχική απάντηση από Alien1

45 προνομιουχοι Ελληνες [χωρις ονοματα] συνιστουν Core

Αμα θες ακου αυτους και τρεχα παρε αμα βρεις

Αλλιως αμα θες τωρα επεξεργαστη και δεν σε νοιαζουν κατι 20% και λοιπα μπιχλιμπιδια παρε ενα 4400+ και θα εισαι μια χαρα για καιρο

Δεν καταλαβαίνεις με τίποτα έτσι????? Τα λέμε next week μήπως και έχεις αλλάξει τροπάρι....:T:

Με το link στο οποίο οδηγεί η υπογραφή σου υποτίθεται ότι σαρκάζεις όλους εμάς εδώ στο forum; ’μα δεν γουστάρεις πάρε πόδι ρε φίλε και μην μας σκοτίζεις .... πια.

Εdit: nice timming :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.