pontifikas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2006 Που ήταν αυτές όταν εγώ πατούσα το πόδι μου στην σχολή(καμοιά φορά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 1. Γυμνό 2. Δεν έχει θέση πουθενά εκτός του off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Ναι, η αλήθεια είναι ότι όλες οι hot γυναίκες διαβάζουν για linux και ονειρεύονται να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία των αξύριστων linuxάδων με τα γυαλάκια και την περίεργη μυρωδια. 'Η τουλάχιστον αυτό ονειρεύονται οι τριχωτοί μας φίλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 λινουξαδες , τριγυρνανε στις παραλιες με μηχανες και τραβανε φωτο ανυποψιαστα κοριτσοπουλα....perverts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αν δειτε καμία με Fedora Core 4 γομαροβιβλίο, η δικιά μου ειναι. Ετσιιιιιιιιιιιιι, και το Promoting... Αντε και στα Playmate Sponsoras (να δειτε καμια Γωγο με τατουάζ απο Slackware) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT 1. Γυμνό Είναι καλλιτεχνικό γυμνό άσχετε (ως γνωστόν unix = τέχνη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.