Jump to content

Tι ειναι αυτο??

pigassos19

Recommended Posts

Τις τελευταιες φορες που ανοιξα το πι-σι μου με πεταει το μηνυμα που εχω φορτωσει στην παρακατω φωτο!

Ειναι μια αντιστροφη μετρηση ενος λεπτου και μετα απλα κλεινει!

Εχω ψαξει με ολα τα ad-aware προγραμματα που εχω και δε μου βρισκει τιποτα!!

Εχει υποψη του κανει τι ειναι αυτο?

post-605-1416072712,9746_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από pigassos19

Τις τελευταιες φορες που ανοιξα το πι-σι μου με πεταει το μηνυμα που εχω φορτωσει στην παρακατω φωτο!

Ειναι μια αντιστροφη μετρηση ενος λεπτου και μετα απλα κλεινει!

Εχω ψαξει με ολα τα ad-aware προγραμματα που εχω και δε μου βρισκει τιποτα!!

Εχει υποψη του κανει τι ειναι αυτο?

ειναι 100% καποιο ad-ware... τουλαχιστον εμενα με το spybot ηρθα στα ισια μου....

Απο οτι βλεπω στην εικονα εχεις μαλλον 56κ....Οποτε προσεχε γιατι αν σου κανει καμοια κληση θα τα χρειαστεις...ειδικα οταν ερθει ο λογαριασμος του ote ....Γιαυτο κανε κανα format ποτε δεν ξερεις.........:p :p

Αν είναι dialer και έχει 56άρα κινδυνεύει...

Αλλά νομίζω θα διορθωθεί αν κάνεις scan με Spybot S&D (http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html) και με ένα καλό anti-virus (εγώ προτείνω το Kaspersky Internet Security, την trial έκδοση του οποίου θα βρεις στη διεύθυνση http://www.kaspersky.com/trials).

Καλή επιτυχία!

Εχω σκαναρει με ο,τιδηποτε εχω σpybot,ad-aware,κ.τ.λ και με αντιβιωτιοτικο και δε μου βρισκει τιποτα!

Το θεμα ειναι οτι μολις περασει ο χρονος της αντιστροφης μετρησης το προγραμματακι κλεινει!Δεν κανει καμια κληση!:confused:

Αρχική απάντηση από pigassos19

Εχω σκαναρει με ο,τιδηποτε εχω σpybot,ad-aware,κ.τ.λ και με αντιβιωτιοτικο και δε μου βρισκει τιποτα!

Το θεμα ειναι οτι μολις περασει ο χρονος της αντιστροφης μετρησης το προγραμματακι κλεινει!Δεν κανει καμια κληση!:confused:

σήκωσες το τηλέφωνο να δείς μήπως καλεί?? για καλό και για κακό να βγάζεις το modem απο τη πρίζα του τηλεφώνου

αμα μπλέξεις με κάποιο τέτοιο πρόβλημα και δεν ληθεί με manual scan, spybot, nod32, bitdefender 9, lavasoft adaware...τι να πεις μετά...αν δεν βαριέσαι να κάνεις backup τα αρχεία σου...κάνενα κανένα φορμάτ...(προτείνω το προγραμματάκι active disk killer...για φορμάτ...) δεν πολύ εμπιστεύομαι τα απλά bootαρίσματα από cd windows...δεν διαγράφουν εξ ολοκλήρου όλα τα αρχεία...έτσι αν είναι π.χ κανένας trojan μπορεί να ανακτηθει η διευθυνσή του...λίγο τραβηγμένο αυτό που λέω αλλά...σιγουροδουλειές!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.