pigassos19 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2006 Τις τελευταιες φορες που ανοιξα το πι-σι μου με πεταει το μηνυμα που εχω φορτωσει στην παρακατω φωτο! Ειναι μια αντιστροφη μετρηση ενος λεπτου και μετα απλα κλεινει! Εχω ψαξει με ολα τα ad-aware προγραμματα που εχω και δε μου βρισκει τιποτα!! Εχει υποψη του κανει τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Δες μία στο startup τι τρέχει.Κάνε και ένα boot, πάτα Alt Ctrl Del και ανέβασε ενα screenshot με τα Processes Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Αύγουστος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Δεν ξέρω τί είναι, αλλά μου φαίνεται λίγο ύποπτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Κι εμένα μου φαίνεται αρκετά ύποπτο αυτό...Η γνώμη μου είναι να κάνεις ένα check με Spybot S&D και κάποιο δημοφιλές anti-virus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Αύγουστος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 Τις τελευταιες φορες που ανοιξα το πι-σι μου με πεταει το μηνυμα που εχω φορτωσει στην παρακατω φωτο!Ειναι μια αντιστροφη μετρηση ενος λεπτου και μετα απλα κλεινει!Εχω ψαξει με ολα τα ad-aware προγραμματα που εχω και δε μου βρισκει τιποτα!!Εχει υποψη του κανει τι ειναι αυτο? ειναι 100% καποιο ad-ware... τουλαχιστον εμενα με το spybot ηρθα στα ισια μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio_S2000 Αύγουστος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Απο οτι βλεπω στην εικονα εχεις μαλλον 56κ....Οποτε προσεχε γιατι αν σου κανει καμοια κληση θα τα χρειαστεις...ειδικα οταν ερθει ο λογαριασμος του ote ....Γιαυτο κανε κανα format ποτε δεν ξερεις......... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Αν είναι dialer και έχει 56άρα κινδυνεύει...Αλλά νομίζω θα διορθωθεί αν κάνεις scan με Spybot S&D (http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html) και με ένα καλό anti-virus (εγώ προτείνω το Kaspersky Internet Security, την trial έκδοση του οποίου θα βρεις στη διεύθυνση http://www.kaspersky.com/trials).Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Αύγουστος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Απενεργοποίησε και τις κλήσης προς εξωτερικό απο τον ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 4, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Εχω σκαναρει με ο,τιδηποτε εχω σpybot,ad-aware,κ.τ.λ και με αντιβιωτιοτικο και δε μου βρισκει τιποτα! Το θεμα ειναι οτι μολις περασει ο χρονος της αντιστροφης μετρησης το προγραμματακι κλεινει!Δεν κανει καμια κληση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Τα proccesses τα είδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Αύγουστος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 κάνε ένα format να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και στο νέο setup οργανώσου καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Αύγουστος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 Εχω σκαναρει με ο,τιδηποτε εχω σpybot,ad-aware,κ.τ.λ και με αντιβιωτιοτικο και δε μου βρισκει τιποτα! Το θεμα ειναι οτι μολις περασει ο χρονος της αντιστροφης μετρησης το προγραμματακι κλεινει!Δεν κανει καμια κληση! σήκωσες το τηλέφωνο να δείς μήπως καλεί?? για καλό και για κακό να βγάζεις το modem απο τη πρίζα του τηλεφώνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Δοκιμασε και άλλα antispyware όπως το spy sweeper και αυτο της MicrosoftΓια dialer φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 9, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 αμα μπλέξεις με κάποιο τέτοιο πρόβλημα και δεν ληθεί με manual scan, spybot, nod32, bitdefender 9, lavasoft adaware...τι να πεις μετά...αν δεν βαριέσαι να κάνεις backup τα αρχεία σου...κάνενα κανένα φορμάτ...(προτείνω το προγραμματάκι active disk killer...για φορμάτ...) δεν πολύ εμπιστεύομαι τα απλά bootαρίσματα από cd windows...δεν διαγράφουν εξ ολοκλήρου όλα τα αρχεία...έτσι αν είναι π.χ κανένας trojan μπορεί να ανακτηθει η διευθυνσή του...λίγο τραβηγμένο αυτό που λέω αλλά...σιγουροδουλειές!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 9, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 μαζι με ολα τα προηγουμενα που προτειναν τα παιδια κανε και μια φραγη διεθνων κλησεων καλου κακου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.