Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2006 Σημερα ηρθε ενα φιλαρακι μου κ καναμε μερικες ηχογραφισεις (Webcam Microphone). Πειτε μου την γνωμη σας.Και τι πρεπει να κανω για βελτιωση ηχου και παιξιματος. Εγω παιζω ηλεκτρικη, ο φιλος μου ακουστικη.Sweet Home Alabama*To solo ειναι έμπνευση της στιγμήςUnforgiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 4, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αγορασα μικροφωνο. Για ακουστε αυτο http://rapidshare.de/files/28196053/Paranoid.mp3.html τραγουδαει η αδερφη μου γιατι εγω εχω αγριογκαριδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Βγάλτε την αδερφή σου από το πηγάδι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Αύγουστος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 δίκιο ο chroma, πολύ δυνατά και πολύ echo βρε Panea η φωνή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 ’στη στο πηγάδι και άλλαξε τραγουδιστή/τρια.Πάντως εκτός πηγαδιού μπορεί να φαλτσάρει λιγότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 Thx for answering at last Σωτηρη δεν θες να ακουσεις την δικια μου την φωνη, πιστεψε με! Οκ την εβγαλα πηγαδι (πολυ The Ring βλεπετε ). Ακουστε τωρα κι αυτο. Ειναι δικια μου συνθεση αλλα δεν ξερω αν υπαρχει μεγαλος θορυβος κατα την ηχογραφιση (πως μπορω να τον μειωσω Στίχοι: Go ... Go back back to time, Learn to live Live to die Be my guide to the eternity You... you and I me and you, I am loving you Dying for you Come and give me a kiss to my lips Home... sweet home darky castle Kill me last Get my blast The sky 's crying , rain bloody rain Seek, seek my soul spells are wrong Wizard folk Twelve o' clock The ghosts have gone, I'm feeling alone again http://rapidshare.de/files/28265092/Dark_Love.mp3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.