midkin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2009 Παίδες έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση μου και δεν μπορώ να κατεβάσω ένα αρχείο. Παρακαλώ πολύ να το κατεβάσει κάποιος αντί εμού και να μου το στείλει στο email μου. midkin@hotmail.comΤο αρχείο είναι το: http://depositfiles.com/en/files/84ionq6xy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Dear clients, we re sorry but at the moment this file is not available for downloading due to software renovations. We guarantee it will become available after some period of time. Please try later. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Dear clients,we re sorry but at the moment this file is not available for downloading due to software renovations. We guarantee it will become available after some period of time. Please try later. Ναι το βγάζει συχνά πυκνά και αυτό αλλά όταν δεν το βγάζει λέει το κατεβάζω ήδη ένα αρχείο από αυτό το server πράγμα που δεν ισχύει... Τέλος πάντων αν έχεις χρόνο δοκίμασε ξανά σε καμιά ώρα μπας και το κατεβάσουμε ποτέ... Είναι modded bios για τη μητρική μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 same thing here too Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Dear clients,we re sorry but at the moment this file is not available for downloading due to software renovations.We guarantee it will become available after some period of time.Please try later. το ιδιο κ' εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 4, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Attention! You used up your limit for file downloading! Please try in 1:24 hour(s).αυτό βγάζει σε μένα τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 5, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Τώρα πρέπει να μπορείτε.Παρακαλώ ας το κατεβάσει κάποιος!Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 τσιμπα :gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 5, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 τσιμπα :gyrosΕυχαριστώ πολύ. Για κάποιο λόγω όταν προσπαθώ να κατεβάσω είτε από αυτή την υπηρεσία είτε από το rapidshare μου λέει πως ήδη κατεβάζω αρχείο :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 5, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Ευχαριστώ πολύ. Για κάποιο λόγω όταν προσπαθώ να κατεβάσω είτε από αυτή την υπηρεσία είτε από το rapidshare μου λέει πως ήδη κατεβάζω αρχείο :S Ο έλεγχος στις Free υπηρεσίες των filehosting είναι ip-based. Οποτε αν κάποιος αλλος έχει κατεβάσει με την internet-ικη σου IP...είτε πρέπει να αλλάξεις IP (restart router) για να απαλλαχτείς απο το χρονικο οριο ..ειτε πρέπει να βρεις ποιος το κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 5, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Ο έλεγχος στις Free υπηρεσίες των filehosting είναι ip-based.Οποτε αν κάποιος αλλος έχει κατεβάσει με την internet-ικη σου IP...είτε πρέπει να αλλάξεις IP (restart router) για να απαλλαχτείς απο το χρονικο οριο ..ειτε πρέπει να βρεις ποιος το κάνει. Το θέμα εδώ είναι πως χρησιμοποιώ cosmote on the go!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 5, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 proxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Νοέμβριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Το θέμα εδώ είναι πως χρησιμοποιώ cosmote on the go!!!!10αρες ip χρησιμοποιείς η cosmote.Άρα εσύ και μερικοί χιλιάδες (?) ακόμα βγαίνετε με την ίδια ιντερνετική ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.